Vice sports, 2. decembar - Snaga jedne ruke

Budite sa nama u 16.35!

Podeli

Džejms Sperdžen, bivši marinac, je 2006. doživeo saobraćajnu nesreću zbog koje više ne može da koristi desnu ruku. Posle pet godina rehabilitacije, počeo je da se bavi pauerliftingom, koristeći samo jednu ruku.

U potrazi za sortom 2

U trodelnom serijalu Kajl Tarli nas vodi na putovanje na kome pokušava da uz pomoć upotrebe marihuane umanji štetne efekte koje je na njegovo zdravlje imao američki fudbal. Nakon karijere u okviru NFL-a gde je nagrađivan više puta, Kajlu je dijagnostikovan početni stadijum hronične traumatske encefalopatije.

Nakon što je pokušao sa terapijom koja se sastojala od beksrajne liste farmaceutskih lekova, Kajl je, da bi se izborio sa problemima povezanim sa ovom bolešću, otkrio da marihuana ima najbolji efekat na probleme sa kojima se suočavao.

U ovoj epizodi pratimo naučnu konferenciju na Univerzitetu Harvard gde vrhunski naučnici raspravljaju o otkrićima u ovom polju. Srešćemo se i sa Todom i Marv Marinovič i ispratiti kako Todu polazi za rukom da uz pomoć CBD ulja tretira Marvovu demenciju.

strana 1 od 12 idi na stranu