Galileo, 2. decembar - Da li znate šta sve sadrži pasta za zube i kako se uopšte pravi?

Vidimo se u 17.00!

Podeli

Kaprićoza, Vezuvio, Napolitana, Margarita... Toliko vrsta pica da čovek pomisli kako nema više šta tu da se doda, a onda smo na internetu pronašli najluđe pice koje smo ikada videli. Da li su prave ili je u pitanju foto montaža? Poslali smo kuvara da to istraži.

Posle jela, trebalo bi oprati zube. Stari rimljani su za oralnu higijenu koristili urin. Super zvezde današnjice to rešavaju zamenom svih zuba. A većina se i dalje drži stare dobre zubne paste. Stotine ukusa, boja i veličina. Ali da li znate šta sve pasta za zube sadrži? I kako se uopšte pravi?

Slika kuće koja podseća na kulu od karata, već neko vrema privlači pažnju na internetu. Priča se da je graditelj,kao u legendama, nakon što je izgradio ovo zdanje umro ne prenevši tajnu kako je to uradio. U Galileu ćemo dokazati suprotno. Pronašli smo ga i prihvatio je da nas ugosti i objasni kako je kuća nastala.

Otkrićemo vam još neke tajne. Tačnije pet komada. Oktobarfest je jedan od najpopularnijih festivala na svetu. Hiljade i hiljade ljudi se tokom festivala zabavlja i gotovo niko nije primetio da na mestu gde se festival održava ne postoje kante za đubre. A to je samo jedna od pet tajni.

Premijerno, samo u Galileu, na O2 TV!

strana 1 od 12 idi na stranu