Čeka vas nova fantastična drama "Park Avenija 666" svakog vikenda!

Od subote 7. jula u ponoć, gledaoci O2.TV pratiće fantastičnu dramu “Park Avenija 666”. Ova napeta serija sigurno će osvojiti sve ljubitelje misterije, inteligentnih spletki i fantastike, a temelji se na serijalu knjiga književnice Gabrijele Pirs.

Podeli

Nakon što se mladi par idealista, Džejn Van Vin i Henri Martin, dosele sa Srednjeg zapada u Nju Jork, i to u komšiluk koji važi za glamurozno središte kulture i moći, ukazuje im se velika prilika – tajanstveni vlasnik poznate stambene zgrade “Drejk”, Gavin Doran, im nudi posao upravnika te zgrade.

Džejn, devojka iz male sredine s velikim ambicijama, oduvek je htela da postane arhitekta, a Henri, koji je zaposlen u štabu gradonačelnika, razuman je, inteligentan i uporan mladi muškarac. Međutim, ubrzo oboje postaju omamljeni opojnim svetom njujorške elite. Uz gomilu tajni iz prošlosti koje je naučio dobro da skriva od drugih, Gavin stoji na čelu ovog sveta luksuza i moći, a ujedno i upravlja mračnim silama u “Drejku”.

Njegova divna supruga Olivija koristi svoju eleganciju, bogatstvo i društveni status kao oklop kojim se štiti od znatiželjnih pogleda. Džejn i Henri ubrzo postaju lutke kojima Gavin i Olivija lukavo upravljaju, pa tako padaju pod uticaj sila koje vladaju u zgradi “Drejk”, a koje ugrožavaju živote svih stanovnika. Neki od tih stanovnika su Brajan Leonard, mladi dramaturg koji žudi za uspehom koji je doživeo na početku svoje karijere, njegova supruga i modni fotograf u usponu Luiz.

Toni Demeo je vratar u zgradi pa zna sve što se događa tamo. “Drejk” nad svojim stanarima ima neobjašnjivu moć i mami ih nudeći im ostvarenje njihovih najvećih ambicija i snova, ali hoće li se svi stanari izvući živi? Hoće li iko razotkriti istinu o prošlosti i sadašnjosti enigmatičnog bračnog para Doran? Ko će pobediti u večnoj bitki između dobra i zla?

Autor: Dejvid Vilkoks Uloge: Rejčel Tejlor, Dejv Anejbl, Robert Bakli Žanr: Drama, naučna fantastika

strana 1 od 21 idi na stranu