Tekstovi / Zanimljivosti 0

Smrtonosno oružje - 4. epizoda - Rigs je dobio novu porodicu

Večeras u 21h!

Izvor:

Koliko jedan otac može biti siguran da mu sin neće ‘upasti’ u loše društvo i postati deo pljačkaške bande? Rodžeru to nije palo na pamet, sve dok njegov mlađi sin nije sreo druga iz starog kraja, kojeg zna još iz detinjstva. Taj dečko radi kao portir a zarađuje troduplo više, jer ima zadatak da javlja pljačkaškim bandama o svim praznim, a luksuznim, stanovima.

Rodžer nije ni slutio da će ga sopstveni sin usmeriti ka rešenju novog poslovnog zadatka, ali takođe nije ni slutio da će njegov sin u nevolji prvo pozvati Rigsa, a ne oca... Zašto?

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar

Zanimljivosti

Kako tekstovi današnjih hitova loše utiču na omladinu?

TV Čorba postoji već dve godine i svakodnevno se bavi najbizarnijim primerima iz celog sveta, ali verujte ima stvari koje i nas šokiraju. Prvi put smo čuli da postoji genetska ljubomora. Pored ovog revolucionarnog otrkića pričamo i o tome kako tekstovi domaćih pesama loše utiču na omladinu, ali da je ekipa iz Zadruge rešila da to zaustavi i izvede mlade na pravi put. Gledamo se danas u 18h!

Zanimljivosti utorak 19.06. 08:31 Komentara: 0

Kako postići senzualan efekat prilikom sređivanja doma?

Ovu radnu nedelju počinjemo senzacionalnom istinom: Zemlja je okrugla! Ako ste mislili da je to sve, ne poznajete nas dobro. Ovog ponedeljka pričamo i o tome kako postići senzualan efekat prilikom uređenja kuće. Uvek smo spektakulalrni, senzacionalni, senzualni, senzibilni i još mnoge reči na slovo s. Vidimo se.

Zanimljivosti ponedeljak 18.06. 08:42 Komentara: 0

Da li će se protesti zbog poskupljenja goriva nastaviti i koje uslove zahtevaju od ministara?

Poljoprivrednici su izrazili protest zbog poskupljenja goriva. U ponedeljak u 10h se sastaju sa ministrima poljoprivrede i finansija. Šta su njihovi zahtevi i hoće li nastaviti sa štrajkom, pogledajte u emisiji “Dobra zemlja” u nedelju u 8h na O2 televiziji. Takođe, odgovarmo i na pitanje kako pomoći oplodnju voća i da li se solitarne pčele isplate.

Zanimljivosti nedelja 17.06. 07:00 Komentara: 0