Tekstovi / Zanimljivosti 0

Smrtonosno oružje - 4. epizoda - Rigs je dobio novu porodicu

Večeras u 21h!

Izvor:

Koliko jedan otac može biti siguran da mu sin neće ‘upasti’ u loše društvo i postati deo pljačkaške bande? Rodžeru to nije palo na pamet, sve dok njegov mlađi sin nije sreo druga iz starog kraja, kojeg zna još iz detinjstva. Taj dečko radi kao portir a zarađuje troduplo više, jer ima zadatak da javlja pljačkaškim bandama o svim praznim, a luksuznim, stanovima.

Rodžer nije ni slutio da će ga sopstveni sin usmeriti ka rešenju novog poslovnog zadatka, ali takođe nije ni slutio da će njegov sin u nevolji prvo pozvati Rigsa, a ne oca... Zašto?

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar

Zanimljivosti

Objavljene glavne teme panela na NEM-u 2018

NEM 2018, najveće okupljanje TV industrije u regiji CEE, održaće se od 11. do 14. juna šestu godinu zaredom u predivnom Dubrovniku. Do službenog otvaranja događaja ostalo je tek nekoliko meseci, te se polako objavljuju detalji bogatog programa NEM-a 2018.

Zanimljivosti ponedeljak 19.03. 18:23 Komentara: 0

Stalna meta - 19. mart - Kad te kolege ne vole...

Ovoga puta Finč i Riz moraju da spase Ebi Monri, studentkinju koja je svojevremeno radila za humanitarnu organizaciju za pomoć veterinarima. Posao je dobila otkada je njen brat stradao na ratištu u Avganistanu, a situacija će se zakomplikovati kada njih dvojica budu saznala da je Ebine kolege ne vole...

Zanimljivosti ponedeljak 19.03. 10:10 Komentara: 0

Dobra zemlja - Nedelja, 18. mart

Pre mesec dana je zabranjen uvoz kruske iz Srbije u Rusku Federaciju. Sta se zapravo desilo, da li je zaista rec o reeksportu i kada ce zabrana prestati da vazi? Pogledajte u nedelju u 8h na tv O2 u emisiji Dobra zemlja. Takodje, posetili smo i.poljoprivrednike koji su imali velike stet od poplava. Kako ce dalje i da li ce biti pomoci drzave? Sve to u Dobroj zemlji u nedelju, 18. marta u 8h.

Zanimljivosti nedelja 18.03. 15:48 Komentara: 0