Tekstovi / Zanimljivosti 0

"011 dan i noć" - 12. epizoda - Čim je ušetala u stan, Jovana je već napravila problem

Šta vas čeka u večerašnjoj epizodi TV serije "011 dan i noć" od 22:25...

Izvor:

U stan u centru Beograda ponovo će ušetati Jovana, Lukina sestra, koja će moliti brata da tu ostane nekoliko dana. Međutim, Jovana će već na prvom izlasku u grad napraviti ozbiljan problem.

Dok se flert između Mire i Stefana nastavlja, Džoni pokušava da razgovara sa ćerkom Hanom o porodici i poverenju.

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar

Zanimljivosti

Pevaj, brate - 5. epizoda - Goca Tržan VS Marjan

Dok je duetska pesma "Zelena grana" postala pravi hit na Jutjub kanalu, Fajtu ipak muči to što ga je izvređao glavni producent a vokale Marjana i Ukija nazvao amaterima iz Ćićevca. Kako bi preživeo, Fajta u studio dovodi Gocu Tržan, veliku zvezdu 90-ih, a kako će na to reagovati Marjan kao i šta će biti sa njihovim projektom, saznajte u večerašnjoj epizodi u 19h!

Zanimljivosti subota 20.01. 09:47 Komentara: 0

Stiven Sigal: Čuvar zakona - Ili živi ili umri

Zamenik Stivena Sigala i njegov tim su se našli u očajnoj situaciji, kada su opljačkana dva muškarca i na kraju ubijena. Pored toga što čekaju Hitnu pomoć u nadi da će žrtve preživeti, Sigal se našao u još jednoj situaciji. Ima ideju da zbrine porodice koje su sve izgubile uraganom Ketrin.

Zanimljivosti petak 19.01. 09:35 Komentara: 0

Stiven Sigal - Čuvar zakona: Previše mlad da bi umro

U četvrtoj epizodi tim Stivena SIgala dolazi na mesto nesreće koju je izazvao dvogodišnjak, a problem u istragi će nastati kada se Sigal bude neobjašnjivo vezao za dečaka, koji je sakrio pušku… Sigal će zbog njega posetiti Bolnicu sa decom obolelom od raka, a šta će tamo zateći i da li će uspeti da istragu privede kraju?

Zanimljivosti utorak 16.01. 09:30 Komentara: 0

Pevaj. brate - 4. epizoda - Raskid prijateljstva

Posle što je Fajta pokušao da proda Marjana gazdarici Silvani, da bi dobio novac za projekat “Zelena grana”, Marjan je odlučio da okrene novi list.

Angažovao je svog novog agenta, a kakav haos i iznenađenje čeka Fajtu po tom pitanju ali i u svom domu sa Ivanom, saznajte…

Zanimljivosti nedelja 14.01. 12:54 Komentara: 0