Tekstovi / Zanimljivosti 0

"011 dan i noć" - 11. epizoda - Darko uhvaćen u lažima

Večeras od 22:15!

Izvor:

Sofi je slučajno čula Darkov telefonski razgovor i tada shvatila da on već duže vreme nekoga laže. U ovoj epizodi se sprema Hanina rođendanska žurka, a Džoniju oko poklona pomaže Vanja. Tokom samog slavlja, slavljenica odlučuje da svima prizna istinu koju je dugo krila...

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar

Zanimljivosti

Kako tekstovi današnjih hitova loše utiču na omladinu?

TV Čorba postoji već dve godine i svakodnevno se bavi najbizarnijim primerima iz celog sveta, ali verujte ima stvari koje i nas šokiraju. Prvi put smo čuli da postoji genetska ljubomora. Pored ovog revolucionarnog otrkića pričamo i o tome kako tekstovi domaćih pesama loše utiču na omladinu, ali da je ekipa iz Zadruge rešila da to zaustavi i izvede mlade na pravi put. Gledamo se danas u 18h!

Zanimljivosti utorak 19.06. 08:31 Komentara: 0

Kako postići senzualan efekat prilikom sređivanja doma?

Ovu radnu nedelju počinjemo senzacionalnom istinom: Zemlja je okrugla! Ako ste mislili da je to sve, ne poznajete nas dobro. Ovog ponedeljka pričamo i o tome kako postići senzualan efekat prilikom uređenja kuće. Uvek smo spektakulalrni, senzacionalni, senzualni, senzibilni i još mnoge reči na slovo s. Vidimo se.

Zanimljivosti ponedeljak 18.06. 08:42 Komentara: 0

Da li će se protesti zbog poskupljenja goriva nastaviti i koje uslove zahtevaju od ministara?

Poljoprivrednici su izrazili protest zbog poskupljenja goriva. U ponedeljak u 10h se sastaju sa ministrima poljoprivrede i finansija. Šta su njihovi zahtevi i hoće li nastaviti sa štrajkom, pogledajte u emisiji “Dobra zemlja” u nedelju u 8h na O2 televiziji. Takođe, odgovarmo i na pitanje kako pomoći oplodnju voća i da li se solitarne pčele isplate.

Zanimljivosti nedelja 17.06. 07:00 Komentara: 0