Tekstovi / Zanimljivosti 0

Smrtonosno oružje - 2. epizoda - Ringsa pokreće samo bol

Nove avanture Rodžera i Ringsa večeras od 21h!

Izvor:

Rodžer već 20 godina radi kao policajac, ali se osetio korisnim muškarcem tek kada mu se u poslu pridružio Martin Rings. Na svakom njihovom zadatku se sve više upoznaju, a kada je saznao da je Martinova preminula supruga bila u drugom stanju, Rodžer je shvatio zašto njegovog kolegu smatraju “ludim”.

I dok Rodžer i Rings pokušavaju da spasu trudnu devojku iz kandži jednog od ATF, kriminalistički psihoterapeut pokušava da dopre do Ringsovog bola, u nadi da će mu pomoći da prevaziđe sve što je preživeo...

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar

Zanimljivosti

Stiven Sigal - Čuvar zakona: Izgubljen rat

Primivši uznemirujući poziv, Stiven je zajedno sa svojim timom pokrenuo istragu o sterilizaciji lekova.

Pored toga, Stivenov tim će navijati za svog kolegu koji učestvuje u takmičenju “najlepših nogu”, kako bi prikupio novac za Centar za odvikavanje od droge.... Šta će na tom putu Sigal otkriti, saznajte u večerašnjoj epizodi s početkom u 20h!

Zanimljivosti utorak 23.01. 09:10 Komentara: 0

Stiven Sigal - Čuvar zakona: Sumnjiva lica

Stiven Sigal dobija poziv od sumnjivog lica i odmah šalje svoj tim u potragu. Pošto pukovnika Džona boli koleno, Stiven ga vodi do kineskog akupunkturiste. Ko je zapravo sumnjivo lice i zašto će Stigalov tim obilaziti sva dvorišta, saznajte u večerašnjoj epizodi s početkom u 20h!

Zanimljivosti ponedeljak 22.01. 10:00 Komentara: 0

Pevaj, brate - 6. epizoda - Dobre stvari ne treba menjati

Konačno se oglasila jedna beogradska produkcijska kuća koja želi da ulaže u projekat "Zelena grana". Međutim, preduslov je potpuno redizajniranje Fajtove ekipe, na šta Marjan nije spreman. I dok Uki zamišlja kako će se njegova karijera izgledati u budućnosti, kako će na sve te promene reagovati Marjan... Večeras u 19h!

Zanimljivosti nedelja 21.01. 09:06 Komentara: 0

Pevaj, brate - 5. epizoda - Goca Tržan VS Marjan

Dok je duetska pesma "Zelena grana" postala pravi hit na Jutjub kanalu, Fajtu ipak muči to što ga je izvređao glavni producent a vokale Marjana i Ukija nazvao amaterima iz Ćićevca. Kako bi preživeo, Fajta u studio dovodi Gocu Tržan, veliku zvezdu 90-ih, a kako će na to reagovati Marjan kao i šta će biti sa njihovim projektom, saznajte u večerašnjoj epizodi u 19h!

Zanimljivosti subota 20.01. 09:47 Komentara: 0

Stiven Sigal: Čuvar zakona - Ili živi ili umri

Zamenik Stivena Sigala i njegov tim su se našli u očajnoj situaciji, kada su opljačkana dva muškarca i na kraju ubijena. Pored toga što čekaju Hitnu pomoć u nadi da će žrtve preživeti, Sigal se našao u još jednoj situaciji. Ima ideju da zbrine porodice koje su sve izgubile uraganom Ketrin.

Zanimljivosti petak 19.01. 09:35 Komentara: 0