Tekstovi / Zanimljivosti 0

"011 dan i noć" - 9. epizoda - Da li će se Darko spasiti od zelenaša?

Pratite prave gradske priče večeras od 22:15!

Izvor:

Luka se oporavlja od sukoba sa Laninim bivšim dečkom, ali Saša nije jedini koji je upao u njihov zajednički stan u centru Beograda. Ovaj put je ušetala Damirova mama koja je odlučila da zavede red i natera Damira da nazove Marinu.

Darko se krije po gradu od zelenaša kojima duguje, a oni neprestano zovu. Sofi je baš zabrinuta za njega, zbog koga je jednog jutra imala neprijatnost na poslu.

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar

Zanimljivosti

Stiven Sigal: Čuvar zakona - Ili živi ili umri

Zamenik Stivena Sigala i njegov tim su se našli u očajnoj situaciji, kada su opljačkana dva muškarca i na kraju ubijena. Pored toga što čekaju Hitnu pomoć u nadi da će žrtve preživeti, Sigal se našao u još jednoj situaciji. Ima ideju da zbrine porodice koje su sve izgubile uraganom Ketrin.

Zanimljivosti petak 19.01. 09:35 Komentara: 0

Stiven Sigal - Čuvar zakona: Previše mlad da bi umro

U četvrtoj epizodi tim Stivena SIgala dolazi na mesto nesreće koju je izazvao dvogodišnjak, a problem u istragi će nastati kada se Sigal bude neobjašnjivo vezao za dečaka, koji je sakrio pušku… Sigal će zbog njega posetiti Bolnicu sa decom obolelom od raka, a šta će tamo zateći i da li će uspeti da istragu privede kraju?

Zanimljivosti utorak 16.01. 09:30 Komentara: 0

Pevaj. brate - 4. epizoda - Raskid prijateljstva

Posle što je Fajta pokušao da proda Marjana gazdarici Silvani, da bi dobio novac za projekat “Zelena grana”, Marjan je odlučio da okrene novi list.

Angažovao je svog novog agenta, a kakav haos i iznenađenje čeka Fajtu po tom pitanju ali i u svom domu sa Ivanom, saznajte…

Zanimljivosti nedelja 14.01. 12:54 Komentara: 0