Tekstovi / Zanimljivosti 0

"011 dan i noć" - 9. epizoda - Da li će se Darko spasiti od zelenaša?

Pratite prave gradske priče večeras od 22:15!

Izvor:

Luka se oporavlja od sukoba sa Laninim bivšim dečkom, ali Saša nije jedini koji je upao u njihov zajednički stan u centru Beograda. Ovaj put je ušetala Damirova mama koja je odlučila da zavede red i natera Damira da nazove Marinu.

Darko se krije po gradu od zelenaša kojima duguje, a oni neprestano zovu. Sofi je baš zabrinuta za njega, zbog koga je jednog jutra imala neprijatnost na poslu.

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar

Zanimljivosti

Dobra zemlja - 22. april

Ove nedelje stupa na snagu uredba zakona o restituciji. Šta ona podrazumeva kada je poljoprivredno zemljište u pitanju, čujte u nedelju u 8h u emisiji “Dobra zemlja”. Takođe, da li ima zarade u proizvodnji konzumnih sorti maline i kako izgleda jedna od najboljih farmi koka nosilja...

Zanimljivosti nedelja 22.04. 07:00 Komentara: 0

VICE Sport - Subota, 21. april

Večeras u ponoć imaćete priliku da čujete šta košarkaš Aleksandar Džikić ima da kaže povodom toga što je klub Budućnost postao novi šampion ABA lige! Gledajte VICE Sport večeras u ponoć!

Zanimljivosti subota 21.04. 12:01 Komentara: 0

Čorba vas savetuje kako da u životu postignete happy end?

Četvrtak je dan kada se lagano pripremamo za vikend. Da bi ste ovog vikenda zablistalilu u punom sjaju mi se danas bavimo temama: kome smetaju DJ-evi? Kako rešiti egzistencijalnu krizu? Kako rešiti bolove u leđima? Kako postići happy end? Bez bolova, bez kriza, vaša Čorba vas vodi do srećnog kraja. Vidimo se danas u 18h!

Zanimljivosti četvrtak 19.04. 08:34 Komentara: 0