Tekstovi / Zanimljivosti 2

Smrtonosno oružje premijerno u Srbiji i to na O2.TV!

Ne propustite ovakvu akciju svakog radnog dana od 21h!

Izvor:

TV serija snimljena je po istoimenom filmskom serijalu iz 1987. godine u kojem su glumili fanstastični Mel Gibson i Deni Glover.

Nakon infarkta, detektiv Rodžer Murtaug se vraća na posao ali uz upozorenje da stres treba svesti na minimum. To neće biti jednostavno s obzirom na to da mu stiže novi partner bivši SEAL-ovac Martin Rigs, kojem je u Teksasu preminula trudna supruga. Došao je u Los Anđeles tražeći novi početak...

Komentari 2
Čitajte
Pošalji komentar

Zanimljivosti

Kako izgleda muškarac koji se bavi dekoracijom?

Da li ste se nekada zapitali kako izgleda kada se muškarac bavi dekoracijom? Šta je najbolje raditi u pet popdne? Kako biti majstor majstorstva? Na sva pitanja za koja niste ni znali da vas muče, TV Čorba ima odgovor. Možda nije tačan, ali je odogovor. Vidimo se danas u 18h!

Zanimljivosti ponedeljak 23.04. 08:05 Komentara: 0

Dobra zemlja - 22. april

Ove nedelje stupa na snagu uredba zakona o restituciji. Šta ona podrazumeva kada je poljoprivredno zemljište u pitanju, čujte u nedelju u 8h u emisiji “Dobra zemlja”. Takođe, da li ima zarade u proizvodnji konzumnih sorti maline i kako izgleda jedna od najboljih farmi koka nosilja...

Zanimljivosti nedelja 22.04. 07:00 Komentara: 0

VICE Sport - Subota, 21. april

Večeras u ponoć imaćete priliku da čujete šta košarkaš Aleksandar Džikić ima da kaže povodom toga što je klub Budućnost postao novi šampion ABA lige! Gledajte VICE Sport večeras u ponoć!

Zanimljivosti subota 21.04. 12:01 Komentara: 0