Tekstovi / Zanimljivosti 0

VICE Magazin - Nedelja, 3. decembar

Šta vam VICE sprema u svom Magazinu saznajte večeras od 23h na O2 TV!

Izvor:

NEĆU ODUSTATI, NEMA ŠANSE

Uz posao koji je vezan za zabavu, obično idu i predrasude, naročito kada se radi o ženama. VICE vam donosi priču o četiri žene, četiri umetnice, koje su se opredelile za karijeru u ovoj industriji, ali koje same postavljaju pravila kada je reč o tome šta od njih traži tržište a šta je sadržaj koji one nude.

ISTORIJA VIBRATORA

Kler Kavana, suvlasnica erotskog carstva Bejblend u Sohou, u Njujorku, vodi nas kroz Muzej starih vibratora i objašnjava nam istorijat i tajne njihovog nastanka.

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar

Zanimljivosti

Kako tekstovi današnjih hitova loše utiču na omladinu?

TV Čorba postoji već dve godine i svakodnevno se bavi najbizarnijim primerima iz celog sveta, ali verujte ima stvari koje i nas šokiraju. Prvi put smo čuli da postoji genetska ljubomora. Pored ovog revolucionarnog otrkića pričamo i o tome kako tekstovi domaćih pesama loše utiču na omladinu, ali da je ekipa iz Zadruge rešila da to zaustavi i izvede mlade na pravi put. Gledamo se danas u 18h!

Zanimljivosti utorak 19.06. 08:31 Komentara: 0

Kako postići senzualan efekat prilikom sređivanja doma?

Ovu radnu nedelju počinjemo senzacionalnom istinom: Zemlja je okrugla! Ako ste mislili da je to sve, ne poznajete nas dobro. Ovog ponedeljka pričamo i o tome kako postići senzualan efekat prilikom uređenja kuće. Uvek smo spektakulalrni, senzacionalni, senzualni, senzibilni i još mnoge reči na slovo s. Vidimo se.

Zanimljivosti ponedeljak 18.06. 08:42 Komentara: 0

Da li će se protesti zbog poskupljenja goriva nastaviti i koje uslove zahtevaju od ministara?

Poljoprivrednici su izrazili protest zbog poskupljenja goriva. U ponedeljak u 10h se sastaju sa ministrima poljoprivrede i finansija. Šta su njihovi zahtevi i hoće li nastaviti sa štrajkom, pogledajte u emisiji “Dobra zemlja” u nedelju u 8h na O2 televiziji. Takođe, odgovarmo i na pitanje kako pomoći oplodnju voća i da li se solitarne pčele isplate.

Zanimljivosti nedelja 17.06. 07:00 Komentara: 0