Tekstovi / Zanimljivosti 0

VICE Magazin - Nedelja, 3. decembar

Šta vam VICE sprema u svom Magazinu saznajte večeras od 23h na O2 TV!

Izvor:

NEĆU ODUSTATI, NEMA ŠANSE

Uz posao koji je vezan za zabavu, obično idu i predrasude, naročito kada se radi o ženama. VICE vam donosi priču o četiri žene, četiri umetnice, koje su se opredelile za karijeru u ovoj industriji, ali koje same postavljaju pravila kada je reč o tome šta od njih traži tržište a šta je sadržaj koji one nude.

ISTORIJA VIBRATORA

Kler Kavana, suvlasnica erotskog carstva Bejblend u Sohou, u Njujorku, vodi nas kroz Muzej starih vibratora i objašnjava nam istorijat i tajne njihovog nastanka.

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar

Zanimljivosti

Objavljene glavne teme panela na NEM-u 2018

NEM 2018, najveće okupljanje TV industrije u regiji CEE, održaće se od 11. do 14. juna šestu godinu zaredom u predivnom Dubrovniku. Do službenog otvaranja događaja ostalo je tek nekoliko meseci, te se polako objavljuju detalji bogatog programa NEM-a 2018.

Zanimljivosti ponedeljak 19.03. 18:23 Komentara: 0

Stalna meta - 19. mart - Kad te kolege ne vole...

Ovoga puta Finč i Riz moraju da spase Ebi Monri, studentkinju koja je svojevremeno radila za humanitarnu organizaciju za pomoć veterinarima. Posao je dobila otkada je njen brat stradao na ratištu u Avganistanu, a situacija će se zakomplikovati kada njih dvojica budu saznala da je Ebine kolege ne vole...

Zanimljivosti ponedeljak 19.03. 10:10 Komentara: 0

Dobra zemlja - Nedelja, 18. mart

Pre mesec dana je zabranjen uvoz kruske iz Srbije u Rusku Federaciju. Sta se zapravo desilo, da li je zaista rec o reeksportu i kada ce zabrana prestati da vazi? Pogledajte u nedelju u 8h na tv O2 u emisiji Dobra zemlja. Takodje, posetili smo i.poljoprivrednike koji su imali velike stet od poplava. Kako ce dalje i da li ce biti pomoci drzave? Sve to u Dobroj zemlji u nedelju, 18. marta u 8h.

Zanimljivosti nedelja 18.03. 15:48 Komentara: 0