Tekstovi / Zanimljivosti 0

VICE Magazin - Nedelja, 3. decembar

Šta vam VICE sprema u svom Magazinu saznajte večeras od 23h na O2 TV!

Izvor:

NEĆU ODUSTATI, NEMA ŠANSE

Uz posao koji je vezan za zabavu, obično idu i predrasude, naročito kada se radi o ženama. VICE vam donosi priču o četiri žene, četiri umetnice, koje su se opredelile za karijeru u ovoj industriji, ali koje same postavljaju pravila kada je reč o tome šta od njih traži tržište a šta je sadržaj koji one nude.

ISTORIJA VIBRATORA

Kler Kavana, suvlasnica erotskog carstva Bejblend u Sohou, u Njujorku, vodi nas kroz Muzej starih vibratora i objašnjava nam istorijat i tajne njihovog nastanka.

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar

Zanimljivosti

Stiven Sigal - Čuvar zakona: Previše mlad da bi umro

U četvrtoj epizodi tim Stivena SIgala dolazi na mesto nesreće koju je izazvao dvogodišnjak, a problem u istragi će nastati kada se Sigal bude neobjašnjivo vezao za dečaka, koji je sakrio pušku… Sigal će zbog njega posetiti Bolnicu sa decom obolelom od raka, a šta će tamo zateći i da li će uspeti da istragu privede kraju?

Zanimljivosti utorak 16.01. 09:30 Komentara: 0

Pevaj. brate - 4. epizoda - Raskid prijateljstva

Posle što je Fajta pokušao da proda Marjana gazdarici Silvani, da bi dobio novac za projekat “Zelena grana”, Marjan je odlučio da okrene novi list.

Angažovao je svog novog agenta, a kakav haos i iznenađenje čeka Fajtu po tom pitanju ali i u svom domu sa Ivanom, saznajte…

Zanimljivosti nedelja 14.01. 12:54 Komentara: 0