Junak "Balkanske mafije" je prošle godine bio na Evrosongu?

Na novoj O2.TV publika ima priliku da se upozna sa bugarskom produkcijom, uživajući u kriminalističkoj seriji “Balkanska mafija” (Undercover). Ova TV drama inspirisana je Oskarom nagrađenim filmom Martina Skorsezea “Dvostruka igra”.

Podeli

Serija prati život policijskog inspektora Martina Hristova (Ivajlo Zahariev), koji dobija tajni zadatak da se infiltrira u bandu poznatog bugarskog mafijaškog bosa Petra Tudžharova. Martinov zadatak postaje još komplikovaniji kada upozna devojku ovog opasnog kriminalca, Sani, i tako se još više uplete svet pun nasilja, kriminala i korupcije.

Glavnog lika serije Martina, koji je u ovoj seriji zbog raskrinkavanja jedne od najvećih mafija Balkana promenio svoju prošlost, publika je već upoznala u filmovima “Ratni dopisnik”, “Ljubav,com”, “Broj 1”.

Međutim, ako ste bili fan Poli Genove, bugarske predstavnice na prošlogodišnjem Evrosongu, onda vam je junak “Balkanske mafije” i te kako poznat.

Glumac Ivajlo Zahariev se kao glavni lik pojavljuje u spotu pesme “If love was a crime” (“Ako je ljubav bila zločin”), koja se na Evosongu održanom u Stokholmu pošle godine, plasirala na počastvovano četvrto mesto.

Pored toga što je glumac u usponu, Ivajlo Zahariev je i veliki humanista. Zajedno sa svojim najboljim prijateljem – poznatim bugarskim fotografom venčanja Ivom Oreškovom, pomaže zavisnicima od narkotika u odvikavanju.

 

strana 1 od 58 idi na stranu