Junak "Balkanske mafije" je prošle godine bio na Evrosongu?

Na novoj O2.TV publika ima priliku da se upozna sa bugarskom produkcijom, uživajući u kriminalističkoj seriji “Balkanska mafija” (Undercover). Ova TV drama inspirisana je Oskarom nagrađenim filmom Martina Skorsezea “Dvostruka igra”.

Izvor:
Podeli

Serija prati život policijskog inspektora Martina Hristova (Ivajlo Zahariev), koji dobija tajni zadatak da se infiltrira u bandu poznatog bugarskog mafijaškog bosa Petra Tudžharova. Martinov zadatak postaje još komplikovaniji kada upozna devojku ovog opasnog kriminalca, Sani, i tako se još više uplete svet pun nasilja, kriminala i korupcije.

Glavnog lika serije Martina, koji je u ovoj seriji zbog raskrinkavanja jedne od najvećih mafija Balkana promenio svoju prošlost, publika je već upoznala u filmovima “Ratni dopisnik”, “Ljubav,com”, “Broj 1”.

Međutim, ako ste bili fan Poli Genove, bugarske predstavnice na prošlogodišnjem Evrosongu, onda vam je junak “Balkanske mafije” i te kako poznat.

Glumac Ivajlo Zahariev se kao glavni lik pojavljuje u spotu pesme “If love was a crime” (“Ako je ljubav bila zločin”), koja se na Evosongu održanom u Stokholmu pošle godine, plasirala na počastvovano četvrto mesto.

Pored toga što je glumac u usponu, Ivajlo Zahariev je i veliki humanista. Zajedno sa svojim najboljim prijateljem – poznatim bugarskim fotografom venčanja Ivom Oreškovom, pomaže zavisnicima od narkotika u odvikavanju.

 

strana 1 od 3 idi na stranu