Info

S.O.S.

Petkom u 00.30 S.O.S.

Koliko nam preti opasnost od požara, zemljotresa, poplava i drugih elementarnih nepogoda? Na koji način se zaštititi od njih? Kako im se suprotstaviti?

Odgovore na sva ova pitanja naći ćete u trećoj sezoni emisije "S.O.S." koja se na O2 TV emituje svakog petka u 23.30. Autor i voditelj emisije je Darko Jevtić.

Emisija S.O.S. prati rad spasilačkih službi, pre svih Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova. Naše kamere ulaze sa njima u najstrašnije požare, i iz ugla vatrogasaca-spasilaca prikazuju kako izgleda borba sa vatrenom stihijom. Iskusna novinarsko-snimateljska ekipa emisije S.O.S. prati aktivnosti svih spasilačkih službi u Srbiji, ali se prate i dešavanja u regionu i svetu kada su elementarne nepogode u pitanju. Zbog globalnih klimatskih promena, ljudi i njihova imovina sve češće su žrtve iznenadnih oluja, nekada nezamislivih u nekim područjima.

Kroz emisiju se trudimo da kod gledalaca probudimo i svest o tome koliko je bitno osiguranje života i imovine, i koliko to pomaže u kasnijem saniranju štete.

“Gledaoci pre svega mogu da očekuju mnogo akcije. I to akcije bez “šminkanja” , dakle baš onako kako to izgleda u stvarnosti. Pored tih realnih akcija spasilačkih službi, gledaoci će moći I da nauče kako da reaguju u određenim situacijama, na koji način da najbolje sačuvaju I sebe I svoju imovinu. Tako da će emisija pored dokumentarnog, imati I edukativni karakter. Na kraju, gledaoci će videti I tu ljudsku priču, jer ljudskost, odnosno humanizam je suština spasavanja života”, kaže Darko Jevtić

STAV

Od 16. septembra, svakog ponedeljka u 20h na O2TV STAV

Izbori u Srbiji – tema prve emisije

Aktuelna dešavanja iz oblasti politike, ekonomije i društva koja su važna za Srbiju, region i svet, predstavljaju ključne elemente emisije "Stav" koja se emituje svakog ponedeljka u 20h na O2 televiziji.

U prvoj epizodi nove sezone voditelj Milovan Jovanović ugostiće prof dr Srđana Bogosavljevića, izvršnog direktora CeSID Bojana Klačara, i direktora agencije za istraživanje javnog mnjenja „Faktor plus“ Vladimira Pejića, a tema večerašnjeg razgovora biće izbori u Srbiji.

Do parlamentarnih i lokalnih izbora ostalo je još 6 meseci. Dokle je stigao dijalog vlasti i opozicije? Da li je moguće postići kompromis? Da li su se i koliko izborni uslovi promenili u odnosu na 2012, 2014. i 2016. godinu? Da li je bojkot izbora strah od izbornog neuspeha i preventivno povlačenje? Da li dolazak posmatračke misije OEBS-a moze da promeni odluku stranaka koje su već najavile bojkot?

U emisiji “Stav” u ponedeljak, 16. septembra, od 20 sati na O2 televiziji potražite odgovore na ova i druga pitanja vezana za predstojeće izbore.

Nova emisija na O2 TV - Fokus

Radnim danima u 16.30 Nova emisija na O2 TV - Fokus

Društveni, dnevno-politički i ekonomski događaji ali i najnovija dešavanja u oblasti kulture, medija i sporta koja su važna za Srbiju, region i svet, predstavljaće okosnicu nove emisije "Fokus" koja će se od danas emitovati na O2 televiziji.

Emisija će se prikazivati svakog radnog dana u 16.30, a vodiće je novinar i urednik Oliver Jakšić.

"Fokus" će se emitovati uživo, a u razgovoru jedan na jedan, Oliver će od svog sagovornika pokušati da dobije direktne odgovore na najaktuelnija pitanja koja su važna sa građane Srbije. Oliver ima višegodišnje i bogato televizijsko iskustvo. Karijeru je započeo na Radio Beogradu, a nastavio na BKTV. Vodio je i uređivao brojne emisije iz ekonomsko-političke oblasti, potom nastavio kao urednik informativnog programa na nekoliko TV stanica, uključujući i Našu televiziju odakle prelazi i pridružuje se timu O2TV gde će uređivati i voditi novu emisiju "Fokus".

Oliver s nestpljenjem iščekuje početak emisije i o tome šta je za njega najveći izazov kaže: „Svakako doći do odgovora na pitanja koja su bitna za naše građane. S obzirom na to da je emisija bazirana na najaktuelnijim temama, praktično na dnevnom nivou, biće izazov i odabrati adekvatne sagovornike, koji su u mogućnosti da, u datom trenutku, odgovore na takva pitanja. Pošto je predviđeno da emisija traje od 15 do 20 minuta, moraćemo da budemo brzi i precizni“.

Oliver najavljuje i svog prvog sagovornika: „Prvi gost je Bogoljub Pješčić, čovek za kojeg kažu da je, između ostalog, pretio našim kolegama novinarima. Bilo je prethodnih dana mnogo priče oko toga, ali i oko nekih drugih stvari povezanih sa gospodinom Pješčićem, pa ćemo da se potrudimo da iz prve ruke saznamo šta se sve dešavalo i gde je istina“.

Voditelj kaže da će insistirati kod svojih sagovornika na iskrenosti i preciznosti.

„To su, čini mi se, i najbitnije, ali i najteže ostvarive stvari kada je naš posao u pitanju, i sa tim u vezi nemam nikakvu dilemu“, ističe Jakšić.

U razgovoru jedan na jedan, do najvažnijih odgovora na aktuelna pitanja.

Informativni program O2.tv

Radnim danima u 16:00 i 23:00, vikendom u 16:00 Informativni program O2.tv

Proširite ugao gledanja

Proširite ugao gledanja uz informativni program O2.TV!

Nova televizija sa sobom nosi i nova lica. Reprezenteri vesti biće Aleksandra Stanišić i Radovan Seratlić, mlade nade ovog medijskog neba. Informativni program O2.TV neće odustati od kredibilnog informativnog programa koji će i dalje nametati profesionalne standarde u Srbiji, kao što je to činila TV B92.

Svakog radnog prikaz realnog života u Srbiji!

Vesti O2.TV radnim danima u 16:00 i 23:00, vikendom u 16:00!

Najnovije vesti O2.TV možete pronaći na OVOM linku!

Voditelji vesti: Aleksandra Stanišić i Radovan Seratlić

Presek

Na svakih sat vremena Presek

Vesti, pod nazivom „Presek“, koje se emituju pet minuta pre punog sata, kratak su format najvažnijih događaja iz zemlje i sveta.

Iz sata u sat dopunjujemo ih novim informacijama i tako postižemo aktuelnost, koja, cenimo, doprinosi i većoj gledanosti.

U okviru ove kratke forme, u popodnevnim satima, pored politike, ekonomije i sporta, upotpunjujemo ih zanimljivostima iz sveta nauke i kulture.

Naš moto je - jezgrovito, sadržajno, bez suvišnih detalja, ali dovoljno da u pet minuta informišemo gledaoce o najvažnijim događajima. A sve u susret gledaocima, koji su sve zainteresovaniji za kraće formate informativnog pregleda.