Info

STAV

Od 16. septembra, svakog ponedeljka u 20h na O2TV STAV

Izbori u Srbiji – tema prve emisije

Aktuelna dešavanja iz oblasti politike, ekonomije i društva koja su važna za Srbiju, region i svet, predstavljaju ključne elemente emisije "Stav" koja se emituje svakog ponedeljka u 20h na O2 televiziji.

U prvoj epizodi nove sezone voditelj Milovan Jovanović ugostiće prof dr Srđana Bogosavljevića, izvršnog direktora CeSID Bojana Klačara, i direktora agencije za istraživanje javnog mnjenja „Faktor plus“ Vladimira Pejića, a tema večerašnjeg razgovora biće izbori u Srbiji.

Do parlamentarnih i lokalnih izbora ostalo je još 6 meseci. Dokle je stigao dijalog vlasti i opozicije? Da li je moguće postići kompromis? Da li su se i koliko izborni uslovi promenili u odnosu na 2012, 2014. i 2016. godinu? Da li je bojkot izbora strah od izbornog neuspeha i preventivno povlačenje? Da li dolazak posmatračke misije OEBS-a moze da promeni odluku stranaka koje su već najavile bojkot?

U emisiji “Stav” u ponedeljak, 16. septembra, od 20 sati na O2 televiziji potražite odgovore na ova i druga pitanja vezana za predstojeće izbore.

Nova emisija na O2 TV - Fokus

Radnim danima u 16.30 Nova emisija na O2 TV - Fokus

Društveni, dnevno-politički i ekonomski događaji ali i najnovija dešavanja u oblasti kulture, medija i sporta koja su važna za Srbiju, region i svet, predstavljaće okosnicu nove emisije "Fokus" koja će se od danas emitovati na O2 televiziji.

Emisija će se prikazivati svakog radnog dana u 16.30, a vodiće je novinar i urednik Oliver Jakšić.

"Fokus" će se emitovati uživo, a u razgovoru jedan na jedan, Oliver će od svog sagovornika pokušati da dobije direktne odgovore na najaktuelnija pitanja koja su važna sa građane Srbije. Oliver ima višegodišnje i bogato televizijsko iskustvo. Karijeru je započeo na Radio Beogradu, a nastavio na BKTV. Vodio je i uređivao brojne emisije iz ekonomsko-političke oblasti, potom nastavio kao urednik informativnog programa na nekoliko TV stanica, uključujući i Našu televiziju odakle prelazi i pridružuje se timu O2TV gde će uređivati i voditi novu emisiju "Fokus".

Oliver s nestpljenjem iščekuje početak emisije i o tome šta je za njega najveći izazov kaže: „Svakako doći do odgovora na pitanja koja su bitna za naše građane. S obzirom na to da je emisija bazirana na najaktuelnijim temama, praktično na dnevnom nivou, biće izazov i odabrati adekvatne sagovornike, koji su u mogućnosti da, u datom trenutku, odgovore na takva pitanja. Pošto je predviđeno da emisija traje od 15 do 20 minuta, moraćemo da budemo brzi i precizni“.

Oliver najavljuje i svog prvog sagovornika: „Prvi gost je Bogoljub Pješčić, čovek za kojeg kažu da je, između ostalog, pretio našim kolegama novinarima. Bilo je prethodnih dana mnogo priče oko toga, ali i oko nekih drugih stvari povezanih sa gospodinom Pješčićem, pa ćemo da se potrudimo da iz prve ruke saznamo šta se sve dešavalo i gde je istina“.

Voditelj kaže da će insistirati kod svojih sagovornika na iskrenosti i preciznosti.

„To su, čini mi se, i najbitnije, ali i najteže ostvarive stvari kada je naš posao u pitanju, i sa tim u vezi nemam nikakvu dilemu“, ističe Jakšić.

U razgovoru jedan na jedan, do najvažnijih odgovora na aktuelna pitanja.

Informativni program O2.tv

Radnim danima u 16:00 i 23:00, vikendom u 16:00 Informativni program O2.tv

Proširite ugao gledanja

Proširite ugao gledanja uz informativni program O2.TV!

Nova televizija sa sobom nosi i nova lica. Reprezenteri vesti biće Aleksandra Stanišić i Radovan Seratlić, mlade nade ovog medijskog neba. Informativni program O2.TV neće odustati od kredibilnog informativnog programa koji će i dalje nametati profesionalne standarde u Srbiji, kao što je to činila TV B92.

Svakog radnog prikaz realnog života u Srbiji!

Vesti O2.TV radnim danima u 16:00 i 23:00, vikendom u 16:00!

Najnovije vesti O2.TV možete pronaći na OVOM linku!

Voditelji vesti: Aleksandra Stanišić i Radovan Seratlić

Presek

Na svakih sat vremena Presek

Vesti, pod nazivom „Presek“, koje se emituju pet minuta pre punog sata, kratak su format najvažnijih događaja iz zemlje i sveta.

Iz sata u sat dopunjujemo ih novim informacijama i tako postižemo aktuelnost, koja, cenimo, doprinosi i većoj gledanosti.

U okviru ove kratke forme, u popodnevnim satima, pored politike, ekonomije i sporta, upotpunjujemo ih zanimljivostima iz sveta nauke i kulture.

Naš moto je - jezgrovito, sadržajno, bez suvišnih detalja, ali dovoljno da u pet minuta informišemo gledaoce o najvažnijim događajima. A sve u susret gledaocima, koji su sve zainteresovaniji za kraće formate informativnog pregleda.

"Osvrt" - Nova emisija na O2 TV!

Nedeljom u 20.00

Jednosatni pregled najvažnijih zbivanja u politici, biznisu, društvu, zabavi i sportu u Srbiji, regionu i svetu. Slađana Slavković i Marko Ivas donose vam događaje iz drugog ugla sa dobro poznatim gostima u nepoznatom svetlu, uz pitanja koja bi gledaoci postavili.

"Osvrt" je nedeljna emisija u kojoj će voditelji otvoreno razgovarati o društvenim, kulturnim i mnogim drugim fenomenima i pojavama. Specifičnost ovog magazina nije samo u izboru tema, već i u načinu na koji će se o njima govoriti. Slađana i Marko ugostiće umetnike, književnike, naučnike, aktiviste, glumce, sportiste, političare koji će svojim stavovima i nesvakidašnjim opservacijama zaintrigirati gledaoce u udarnom terminu.

“Osvrt” je emisija u kojoj će se dva voditelja, osvrnuti na događaje o kojima se pričalo u prethodnoj nedelji. Ovo nije emisija rezervisana samo za političke ili samo za zabavne teme. Pričaće se o “aferi špijun” ali i o presudi za starateljstvo sina Severine i Milana Popovića. Marko Ivas, voditelj sa dugogodišnjim iskustvom u uređivanju i prezentovanju informativnih sadržaja sigurno ce nas voditi kroz segment “ozbiljnih priča”. Slađana Slavković biće zadužena za tzv. ljudske priče.

"Osvrt", upotpunjuje programski sadržaj O2 televizije, a njegov ritam će pratiti interese i želje publike, ali će i širokim spektrom otvorenih pitanja ponuditi nešto sasvim novo na medijskoj sceni Srbije. Na kraju svakog "Osvrta" sledi iznenađenje, ekipa će slikom biti na najlepšim mestima na svetu.