Zabava

TV Čorba

Svaki dan u 18:00 TV Čorba

Glavni sastojak je smeh

Vreme je da se ponovo zakuva. U ovoj sezoni emisiju ćete gledati od ponedeljka do subote, svako veče posle filma. Saznajte koji su noviteti u emisiji koja je u rekordnom vremenu ušla u vrh liste gledanosti i u srca publike. Zabavne, duhovite, bizarne, besmislene, neobjašnjive i skandalozne teme u novoj sezoni obogatićemo novim rubrikama. Maloj, ali efikasnoj ekipi autora „kulinara“, pridružila se i stand up komičarka Jelena Radanović, beskrajno duhovita, britka i odsečna mlada dama koja ne veruje da je čaša polupuna, ni da je poluprazna, već veruje da iz te čaše svi su pili. Naš poligon i dalje su mediji, društvene mreže, rijaliti programi, tabu teme, ljudi i događaji sa kojima delimo 21. vek. Raznovrsno, zabavno, ponekad edukativno, nekad samo zato što nam se može - to je recept za našu "Čorbu" koja ima samo jedan cilj: da vas makne od gluposti i nahrani smehom.
Voditelj: Stefan Buzurović

Svaki dan u 18:00

Najnovije epizode TV Čorbe možete pronaći klikom OVDE!

24 minuta sa Zoranom Kesićem

Subota u 21:00 24 minuta sa Zoranom Kesićem

Nove epizode gledaćete subotom od 21h na O2 televiziji!

Ništa se o novoj sezoni “24 minuta sa Zoranom Kesićem” ne može više reći od ovoga: u subotu 9. marta od 21h na O2 televiziji pogledajte 160. epizodu naše emisije!

Dosadni smo u insistiranju da svakoj epizodi prilazimo na isti način, od one pre pet godina, pa tako i do ove u subotu. Radimo je kao da je jedina. Ili poslednja.

Pravimo je svom silom naše kreativnosti, talenta, ličnog osećaja za pravedno i ispravno, slobodnim scenarističkim uverenjem šta je istina a šta je laž, šta je vredno kritike, a šta je zaslužilo da se i doslovno uvalja u blato kome po prirodi stvari i poreklu nastanka i pripada.

Smorili smo više sa tvrdoglavošću da epizoda bude isključivo onakva kakvom je mi zamislimo, a ne onakva kakva bi odgovarala gledaocima. Da, volimo naše gledaoce. Pojedine i ljubimo pred spavanje. Ali ne – ne mislimo da bolje od nas znaju kako se pravi naša emisija.

Naporni smo više sa ponavljanjem da naših 24 minuta nisu ni minuti posvećeni kritici vlasti, ni minuti posvećeni kritici opozicije. Ubismo više publiku sa ponavljanjem da je naš neprijatelj, ali paradoksalno i dragocena, neisrpna inspiracija – glupost. I laž, glumatanje, manipulacija, spinovanje, zamajavanje, muljanje, presipanje iz šupljeg u prazno…

Na sve ono što glumi ozbiljnost i ove sezone šiljimo satiričnu oštricu, pokušavajući nemoguće - da ga “ubijemo od smeha”. Nastavljamo dakle gde smo stali. I ispunjavamo želju jednog bračnog para penzionera koji nemaju “ono vraćanje”, a televiziju su navikli da gledaju isključivo na televiziji.

Na linku OVDE možete pronaći sve dosadašnje epizode emisije.