Zabava

24 minuta sa Zoranom Kesićem

Subota u 21:00 24 minuta sa Zoranom Kesićem

Nove epizode gledaćete subotom od 21h na O2 televiziji!

Ništa se o novoj sezoni “24 minuta sa Zoranom Kesićem” ne može više reći od ovoga: u subotu 9. marta od 21h na O2 televiziji pogledajte 160. epizodu naše emisije!

Dosadni smo u insistiranju da svakoj epizodi prilazimo na isti način, od one pre pet godina, pa tako i do ove u subotu. Radimo je kao da je jedina. Ili poslednja.

Pravimo je svom silom naše kreativnosti, talenta, ličnog osećaja za pravedno i ispravno, slobodnim scenarističkim uverenjem šta je istina a šta je laž, šta je vredno kritike, a šta je zaslužilo da se i doslovno uvalja u blato kome po prirodi stvari i poreklu nastanka i pripada.

Smorili smo više sa tvrdoglavošću da epizoda bude isključivo onakva kakvom je mi zamislimo, a ne onakva kakva bi odgovarala gledaocima. Da, volimo naše gledaoce. Pojedine i ljubimo pred spavanje. Ali ne – ne mislimo da bolje od nas znaju kako se pravi naša emisija.

Naporni smo više sa ponavljanjem da naših 24 minuta nisu ni minuti posvećeni kritici vlasti, ni minuti posvećeni kritici opozicije. Ubismo više publiku sa ponavljanjem da je naš neprijatelj, ali paradoksalno i dragocena, neisrpna inspiracija – glupost. I laž, glumatanje, manipulacija, spinovanje, zamajavanje, muljanje, presipanje iz šupljeg u prazno…

Na sve ono što glumi ozbiljnost i ove sezone šiljimo satiričnu oštricu, pokušavajući nemoguće - da ga “ubijemo od smeha”. Nastavljamo dakle gde smo stali. I ispunjavamo želju jednog bračnog para penzionera koji nemaju “ono vraćanje”, a televiziju su navikli da gledaju isključivo na televiziji.

Na linku OVDE možete pronaći sve dosadašnje epizode emisije.