Zabava

Galileo

Radni dan u 17h Galileo

Nove epizode

Emisija o nauci i svakodnevnim životnim fenomenima.
Čudan svet oko nas nastavlja da se okreće, a Galileo vas vodi na interesantna mesta, upoznaje vas sa neobičnim ljudima, predstavlja vam nesvakidašnja zanimanja i zabavlja vas na jedinstven način. Čuveni naučni revolucionar Galilej je promenio poglede na nauku svog doba, a istoimena emisija će promeniti vaše viđenje sveta oko nas. ”Galileo” je prava televizijska destinacija koja će vam otkriti sve tajne, fenomene i pokazati vam lepotu nauke, na najuzudljiviji, lagan, ali precizan i jedinstven način.

Niko ne zna sve, ali uvek možete da saznate više!
Radni dan u 17h.

Voditelj: Miloš Urošević

O emisiji:

„Galileo“ je proglašen za najbolji nemački TV šou program koji se bavi naukom. Prvi put je emitovan 30. novembra 1998. godine, na nemačkom kanalu Pro 7.
Od svog prvog izdanja, „Galileo“ se sa velikim uspehom proširio na ceo svet, pa je emisija prikazivana u više od 10 zemalja, uključujući i Srbiju. Voditelj Miloš Urošević ima vrlo prisan odnos sa svojim gledaocima i obožavaocima, koji mu uvek pomažu tako što šalju svoja pitanja iz oblasti koje ih zanimaju. Kako sam kaže, moto ove emisije je ”Za sve koji imaju pitanja”, a ”Galileo” je tu da pruži prave odgovore.
Na društvenim mrežama u Srbiji ”Galileo” je uvek aktivna tema, a samo Fejsbuk stranica emisije broji više od 50 000 fanova. Na ovaj način zid između publike i ekipe emisije je srušen i svi zajedno postaju tim koji istražuje svet!
Od 2009, ustaljen je običaj da se na kraju svake godine pravi kolaž, odnosno godišnji pregled 50 najspektakularnijih snimaka emitovanih u ovoj emisiji tokom godine.

TV Čorba

Radnim danima u 18h TV Čorba

Glavni sastojak je smeh

Vreme je da se ponovo zakuva. U ovoj sezoni emisiju ćete gledati od ponedeljka do subote, svako veče posle filma. Saznajte koji su noviteti u emisiji koja je u rekordnom vremenu ušla u vrh liste gledanosti i u srca publike. Zabavne, duhovite, bizarne, besmislene, neobjašnjive i skandalozne teme u novoj sezoni obogatićemo novim rubrikama. Maloj, ali efikasnoj ekipi autora „kulinara“, pridružila se i stand up komičarka Jelena Radanović, beskrajno duhovita, britka i odsečna mlada dama koja ne veruje da je čaša polupuna, ni da je poluprazna, već veruje da iz te čaše svi su pili. Naš poligon i dalje su mediji, društvene mreže, rijaliti programi, tabu teme, ljudi i događaji sa kojima delimo 21. vek. Raznovrsno, zabavno, ponekad edukativno, nekad samo zato što nam se može - to je recept za našu "Čorbu" koja ima samo jedan cilj: da vas makne od gluposti i nahrani smehom.
Voditelj: Stefan Buzurović

Radnim danima u 18h!

Najnovije epizode TV Čorbe možete pronaći klikom OVDE!

Stolice

Radnim danima u 18:30 Stolice

Razmrdajte moždane vijuge uz novi kviz!

Pored toga što ćete se sjajno zabaviti, imate šansu da pokažete svoje znanje i tako zaradite novac! Potrebno je samo da se nađete u stolici preko puta našeg domaćina, Srđana Dinčića. Zato, ako u gradu sretnete poznatog stend ap komičara kako nosi dve stolice, uključite moždane vijuge i spremite se na test opšteg znanja i informisanosti.

Voditelj: Srđan Dinčić

Sve epizode kviza "Stolice" možete pogledati na OVOM linku.

Majstori tetovaže

Vikendom u 18h Majstori tetovaže

Upoznajte se sa umetnošću tetoviranja!

"Majstori tetovaže“ je šou u kojem ćemo videti vrhunski "tattoo“ majstore. Emisiju vodi legendarna rok legenda Dejv Navaro, a sudije su ikone u svetu tetovaže, Kris Nunjez i Oliver Pek, koji takmičarima zadaju najrazličitije kreativne zadatke.

Voditelji: Dejv Navaro, Kris Nunjez, Oliver Pek

24 minuta sa Zoranom Kesićem

Subota u 21h 24 minuta sa Zoranom Kesićem

Ljubitelji satiričnog humora od subote, 30. septembra u 21 sat, ponovo će gledati svoju omiljenu emisiju “24 minuta sa Zoranom Kesićem”. Zanimljive teme, dobra zabava, mnogo smeha, i sjajni gosti su ono što vas očekuje i u novoj sezoni. Domaćin Zoran Kesić u susret novoj sezoni izjavljuje:

“Potrudićemo se da gledaocima ponudimo esenciju satirične kritike najaktuelnijih događaja. Nema više laganijih tema, niti prostora da gledalac predahne. Emisija će gađati u meso, i surovo tranžirati sve laži i gluposti, sva foliranja i glumatanja, svu vulgarnost i bezobrazluk domaće političke scene.”

U prvoj epizodi nove sezone videćete slučaj Vulin - kome smeta jaka tetka? Dačić dobivši autogram od Trampa, zaslužan za uspeh srpske diplomatije u Ujedinjenim Nacijama. Saznaćete sve o gašenju “Novina Vranjskih” i kako se štrajkom glađu bori za slobodu medija. Ekipa emisije istražuje: O.Š. "Svetozar Miletić" u Zemunu - gde je zvonce za početak časa? Čast da prvi gostuje u novoj sezoni imaće Ivan Medenica, umetnički direktor BITEF-a.

“24 minuta” nedeljno gledaćete u jednom dahu. I zato udahnite duboko!

Na linku OVDE možete pronaći sve epizode emisije.

Ratovi zvezda (Star Wars)

Subotom u 21:30 Ratovi zvezda (Star Wars)

Ratovi zvezda (eng. Star Wars) je američka franšiza epske svemirske opere čiji je režiser Džordž Lukas. Serijal od sedam filmova počeo je sa emitovanjem davne 1977. godine, a ubrzo je postao fenomen pop kulture koji se ubrzo proširio na druge filmove, knjige, kompjuterske igrice, TV serije...

Na serijal je ukupno potrošeno više od 20 milijardi dolara, zbog čega su "Zvezdani ratori" postali najuspešnija filmska licenca u istoriji. Priča je smeštena u dalekom svemiru, a svaki film-epizoda počinje istom rečenicom "Nekada davno, u dalekoj galaksiji...". U radnjama se prepliću arhetipski motivi iz naučne fantastike i mitologije, obuhvatajući period od 25 000 godina.

Prvo će biti prikazana triologija iz perioda 1999-2005, počevši sa Fantomskom pretnjom, zatim triologija iz 1977-1983, i na kraju najnoviji film Poslednji Džedaj iz 2015.

Glavni likovi: Dart Vejder, Luk Skajvoker, Karlo Ren

Producentske kuće: Lucasfilm, Twenty century Fox

Serijal od sedam filmova-epizoda biće emitovan na O2 televiziji svake subote, a prvi film "Ratovi zvezda: Fantomska pretnja" već možete gledati u subotu 23. decembra u 21:30.