Serije

Stalna meta

Radnim danima u 20h Stalna meta

Oni koji vole krimi priče, serija Džonatana Nolana je pravi izbor. Snimana je 2011. a prvi put u Srbiji emitovana 2013. godine. Prema istraživanju televizije CBS, serija “Stalna meta” zabeležila je najviši rejting pilot epizode u poslednjih 15 godina, privukavši čak 13,2 miliona gledalaca, nakon čega je rejting samo počeo da raste.

Radnja se vrti oko bivšeg oficira CIA (Džejms Kavizel) kojeg je unajmio misteriozni milijarder (Majkl Emerson) da spreči nasilne zločine u Njujorku. Milijarder Harold Finč je napravio softver koji može da predvidi terorističke napade, ali ubrzo nailazi na neshvatanje vlasti, pa zato traži pomoć od bivšeg agenta CIA Džom Riz za koga se već godinama veruje da je mrtav. Džon živi u Njujorku pod lažnim identitetom i to na rubu propasti, utapajući tugu u alkoholu. Kada upozna Harolda, njegov život dobija smisao i kreće u potpuno novom smeru…

Kako će se Harold i Džon udružiti i u kakve avanture će se zajedno upustiti, gledajte svakog radnog dana u 20h na O2 televiziji!

Pevaj, brate!

Vikendom u 19h Pevaj, brate!

Od 6. januara, svakog vikenda u 19h publiku će zabavljati tri glumca komedijaša – Milan Kalinić, Andrija Milošević i Milan Vasić u seriji “Pevaj, brate”.

Komedija koja se bavi svetom pop i rok muzike, pevačima i muzičarima koji pokušavaju da pronađu sebe u okruženju kojim apsolutno dominira folk melodija!

Propali metalac Fajta, hip-hoper U-Džejl i pop pevač Marijan su trojica izuzetno različitih muzičara I svaki od njih, na svoj način, trudi se da uspe u zemlji koja nema ni muzičku scenu, ni muzičku industriju, samo jedno veliko more talenata i antitaleanta. Njihova sumanuta energija i ambicija vodiće ih kroz estradno mulje. Na tom putu čeka ih niz komičnih scena ali i neverovatnih zapleta...Hoće li ovi momci uspeti u životu i izbiti na površinu?

Uloge: Andrija Milošević, Milan Kalinić, Milan Vasić, Tijana Čurović, Maja Šarenac, Zinaida Dedakin, Dejan Lutkić, Nina Janković, Sandra Tomić, Milena Vasić,....
Režija: Andrija Milošević, Ognjen Janković
Scenario: Stevan Koprivica

GLAVNI LIKOVI U SERIJI:

MARIJAN DEVIĆ, poznatiji kao DEVIL (Andrija Milošević) - 35 godina, pop zvezda u drugom pokušaju. Krenuo devedesetih kao denser, koketirao s folkom, a onda čvrsto odlučio da se bavi čistom emocijom. Ali, izgleda da svet neće da čuje njegovo sentimentalno prebiranje po žicama malograđanštine. Marijanov problem je to što on peva ono što je davno otpevano, njegova muzika je odavno odslušana, a njegov talenat je osrednji. Ništa mu više ne ide na živce od hip hopera koji su ukinuli melodiju, i hrvatskih kolega kojima sve što on hoće ide mnogo bolje.

U DŽEJL iliti UROŠ DŽEMIĆ (Milan Vasić) - 25 godina, reper i hiphoper. Novobeogradski guru urbane pobune. Žao mu je što nije crnac ili bar Portorikanac. U životu je uvek imao sve što mu treba i odlučio je da se pobuni protiv toga. Čvrsto je rešio da mu bude loše samo da bi imao o čemu da peva. I da mu to neko, naravno, dobro plati. Nema muzičko obrazovanje, nema sluh, a imao je keca iz srpskog jezika u srednjoj grafičkoj. Prezire narodnjake, prezire pop muziku, ima gušenje kada čuje šlagere, naročito hrvatske - zbog tekstova. Ali sudbina je udesila da se u studiju sretne s gospodinom kome su šlageri I lake note sve u životu!

GORAN ĆIRKOVIĆ, zvani FAJTA, (Milan Kalinić) 37 godina, ton majstor. Neprebolni metalac, sjajan gitarista, koji je na vreme shvatio da se od „metalike" neće hleba najesti. Završio je snimanje i dizajn zvuka na FDU i napravio mali, ali dobar studio. Zna da je rok odavno umro na ovim prostorima i jedino što mu preostaje je da bar uzme neku kintu onima koje prezire. Moraće da izigrava mirovnjaka u preklopljenim terminima snimanja U-Džejla i Marijana. Kako ništa u životu nije slučajnost, tako će se i Fajtina bezizlazna situacija preokrenuti u posao snova!

Dva i po muškarca

Svaki dan u 14:30 Dva i po muškarca

Sve što ste propustili i ono što biste da ponovite!

Urnebesna priča o tri muškarca iz dva naraštaja koji uče što znači biti muškarac.
Dva i po muškarca američka televizijska humoristička serija o zajedničkom životu braće Čarlija i Alana Harpera i Alanovog sina Džejka. Iako su potpuno različiti zajedno čine odličan tim. Na prvi pogled jedino što im je zajedničko je loš odnos sa majkom Evelin. Kada ih neočekivane okolnosti spoje u zajednički život shvatiće da su sličniji nego što su mislili. Alan je kompulsivno uredan kiropraktičar koga žena Džudit izbacuje iz kuće. Pošto nema kuda odlazi kod brata Čarlija, hedoniste, pisca džinglova koji živi opuštrnim životom u luksuznoj kući na plaži. Alan se ne useljava sam već dovodi sina Džejka, debeljuškastog klinca opsednutog hranom i veoma lenjim što se svega ostalog tiče. Njih dvojica potpuno remete Čarlijev opušten život ispunjen lepim devojkama i neobaveznim seksualnim avanturama. Međutim, upravo je ljubav prema Džejku i briga za njegovu dobrobit to što ih povezuje i razlog zbog koga uspevaju da naprave malu porodičnu zajednicu, koja obojicu treba da učini boljima. Pogledajte kako će se Čarlijev i Alanov životni stil uskladiti, kako odrasta Džejk, između brižnog i efikasnog oca i više nego opuštenog strica, i kako najlakše izbeći Evelin.
Dva i po muškarca, svaki dan u 16:30!

više o seriji...

Vesele sedamdesete

Svaki dan u 13:45 Vesele sedamdesete

Sve je u modi

Erik je momak koji žudi da se oslobodi stega porodičnog života, što mu retko uspeva jer je pod neprikidnim nadzorom strogog oca Reda i brižne majke Kiti.Ipak, to ga ne sprečava da u svom podrumu, okupi društvo koje čine Dona, Kelso, Hajd, Džeki i Fez. Podrum je centar njihovog sveta, tu slušaju rok muziku, puše travu, dele životne radosti i probleme. U sedam sezona serije oni će se zaljubljivati, raskidati, imati prva seksulana iskustva, tražiti i gubiti poslove.
Duhovita slika ere velikih rok bendova, Fare Foset i uskih rolki,serija "Vesele 70-e" donela je svetsku slavu glumcima koji tumače glavne uloge i veliki broj priznanja njenim autorima, poznatim po radu u serijama "Treći kamen od sunca", "Kozbi šou" i "Rozen".

Uloge: Tofer Grejs, Ešton Kučer, Mila Kunis, Deni Masterson Scenario: Mark Brazil, Boni Tarner, Teri Tarner

više o seriji...