Serije

Konak kod Hilmije

Vikendom u 19.00! Konak kod Hilmije

Sarajevo u Drugom svetskom ratu. U konak (motel) kod Hilmije svraćaju svi: komunistički ilegalci, ustaše, četnici, vojnici handžar divizije, nemački vojnici… U konaku stalno živi i komandant grada Štumbafirer Šiling.

Konak je mesto gde jedni drugima ispred nosa kuju zavere. Nacionalne tenzije postaju manje bitne od materijalnih interesa, a borba za ideale je prozaičnog karaktera.

U podrumu konaka se kriju dvojica rudara, partizanski ilegalaci, koji imaju zadatak da iskopaju tunel do nemačkog skladišta oružja koje je udaljeno nekih pola kilometra.

U širem dramaturškom kontekstu reč je o nekoj vrsti kombinacije engleskih serija Fawlty Towers (Falični pansion) i 'Alo, 'Alo.

Uloge: Emir Hadžihafizbegović, Tarik Filipović, Igor Skvarica, Marko Cindrć, Almir Kurt, Milena Vasić, Darko Tomović, Ilir Tafa, Marija Pikić, Adnan Omerović, Miodrag Trifunov, Bojan Perić

Scenario: Feđa Isović

Režija: Elmir Jukić

Više o seriji

Lud, zbunjen, normalan

Radnim danima u 19.00 Lud, zbunjen, normalan

Jadima Fazlinovića izgleda nema kraja. Izet ima novu devojku. Faruk, iako proživljava svojih 5 minuta slave noseći titulu „najpoželjnjijeg neženje“ i dalje je sam i neodlučan. I bez redovnog seksa. I dalje pati za Senadom, čak će biti pod sumnjom da je zbog ljubomore ubio njenog verenika. I Damir je neodlučan. U njegovom životu smenjuju se i Barbara i Lada, pa čak i Farukova devojka Janja.Međutim, najveće iznenađenje svima će biti kada se porodici Fazlinović pridruži ženski član i to upravo Izetova ćerka Jelena.
Nakon kratkog perioda, produkcija Akord snima novu tv seriju pod nazivom „Begova kuća“. Scenarista je Izet, reditelj Faruk, a glumačku ekipu čine: Samir, Barbara, Lada, Mentor, Fufe i Avdija. Iako je radnja serije smeštena u period osmanlijske vladavine, Izet inspiraciju nalazi u svakodnevici…

Osim standardne glumačke postave na čelu sa Mustafom Nadarevićem, Senadom Bašićem, Moamerom Kasumovićem I ostalima, u jedanaestoj sezoni ćemo gledati I Natašu Ninković, Branislava Lečića, Tarika Filipovića, Sofiju Juričan, Ivu Štrljić, Snežanu Bogdanović, Jelenu Stupljanin…

Zgode i nezgode porodice Fazlinović u seriji “Lud, zbunjen, normalan” pogledajte radnim danima u 19:00

Uloge: Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović Režija: Elmir Jukić