Filmovi

Metak u glavu

Utorak, 28. januar u 21.00 Metak u glavu

Džejms Bonomo je plaćeni ubica iz New Orleansa koji je primoran da udruži snage sa policijskim detektivom Tejlorom Kvonom. Naime, njihovi dugogodišnji poslovni partneri su hladnokrvno ubijeni od strane opasnog kriminalca, pa će ovaj novonastali tandem morati da pređe preko međusobnih razmirica i pruži sve od sebe da osveti ubijene prijatelje...Naziv filma: Bullet to the Head (2012), SAD.

Režija: Volter Hil.

Žanr: Akcija.

Uloge: Silvester Stalone, Džejson Momoa, Kristijan Slejter

Više o filmu...

Apokalipto

Sreda, 29. januar u 21.00 Apokalipto

Mel Gibson predstavlja nam uzbudljivi istorijski epski film Apokalipto. Ova napeta i neprekidna akciona avantura vraća nas u drevnu centralnoameričku civilizaciju u kojoj ćete steći dosad neviđeno iskustvo. U sumrak tajanstvene civilizacije Maja, mladi ratnik Jaguarova Šapa biva zarobljen i odveden u veliki grad Maja, u kome ga čeka bolna smrt. Rukovođen ljubavlju prema ženi i sinu, on čini bekstvo od kojeg vam adrenalin ključa, a srce divlje tuče kako bi uspeo da spase njih i njihov način života. Ispunjen neprekidnom akcijom i predivnom kinematografijom, Apokalipto predstavlja očaravajuće i nezaboravno filmsko iskustvo.Naziv filma: Apocalypto (2006), SAD.

Režija: Mel Gibson.

Žanr: Akcija, drama.

Uloge: Rudi Jangblad, Dalia Hernandez, Raul Truhiljo

Više o filmu...

Sedam psihopata

Četvrtak, 30. januar u 21.00 Sedam psihopata

Urnebesna crna komedija o scenaristi u usponu koji se nenadano upetljava u svet kriminalnog miljea Los Anđelesa. Sve započinje tako što njegovi čudnjikavi prijatelji kidnapuju jednog psa, Ši Cua u vlasništvu poznatog gangstera...Naziv filma: Seven Psychopaths (2012), SAD.

Režija: Martin Makdonag.

Žanr: Krimi komedija.

Uloge: Kolin Farel, Vudi Harelson, Sem Rokvel

Više o filmu...