Filmovi

Najtraženiji čovek

Sreda, 20. mart u 21.00 Najtraženiji čovek

Mladi Čečen i predani musliman dolazi u Hamburg i izaziva sumnjičavost u nemačkoj špijunskoj zajednici zbog moguće povezanosti s islamskim militantima. Nemačka advokatica za ljudska prava Anabel pokušava da ga spasi od deportovanja i da mu pomogne da nasledi novac koji mu je otac ostavio na tajnom računu koji kontroliše 60-ogodišnji britanski bankar Tomi Bru. Suparničke obaveštajne službe Nemačke, V. Britanije i SAD-a imaju svoje teorije o tome ko je on i ko su njegovi saradnici.Naziv filma: The most wanted man (2014), SAD.

Žanr: Krimi drama, triler.

Uloge: Rejčel Mekadams, Robin Rajt, Filip Sejmur Hofman Režija: Anton Korbin

Više o filmu...

U školi je najgore

Sreda, 20. mart u 00.00 U školi je najgore

Tinejdžerska specijalna agentkinja želi normalnu mladost pa lažira sopstvenu smrt i upisuje se u školu u predgrađu. Ubrzo shvata da je teže preživeti podmukle vode srednje škole nego međunarodnu špijunažu. “U školi je najgore” je spoj srednjoškolske tematike sa akcionim delovima iz nekog špijunskog trilera.Naziv filma: Barely Lethal (2015), SAD.

Žanr: Akcija, komedija.

Uloge: Džejmi King, Samjuel L. Džekson, Medlin Stak Režija: Kajl Njuman

Više o filmu...

Totalna zbrka

Četvrtak, 21.mart u 21.00 Totalna zbrka

Dvojica plaćenih ubica iz Nju Džerzija pojavljuju se u Majamiju kako bi ubili biznismena Artura Herka. Oni odlučuju da se ušunjaju u njegovo dvorište u isto vreme kada i Met, srednjoškolac sa svojim planovima. Samo, nevolja je u tome što Met planira da upotrebi pištolj na vodu kako bi uplašio Dženi, Arturovu ćerku, kao deo jedne igre popularne među srednjoškolcima. Kada se ova dva plana sudare: Metov tata, bivši kolumnista, Arturova žena koja se dosađuje i dva zbunjena policajca se takođe pojavljuju u priči. Sledećeg dana konfuzija koju su izazvali pravi i lažni ubica, još više će uvećati i pojava dvojice sitnih kriminalaca. Oni čekaju trenutak kada Artur potpisuje ugovor o nuklearnom oružju jer će tada zauzeti bar u kom su redovni gosti, a koji je u stvari samo paravan za poslove ruske mafije…Naziv filma: Big Trouble (2002), SAD.

Žanr: Komedija.

Uloge: Tim Alen, Rene Ruso, Stenli Tuči Režija: Beri Sonenfeld

Više o filmu...

Inspektor Gedžet 2

Četvrtak, 21. mart u 23.30 Inspektor Gedžet 2

Zakleti neprijatelj, doktor Kandža, opet je postao zloća i izaziva haos u životu inspektora Gedžeta i građana Rivertona. Novi obrt unosi G2, policajka-robot koja se nadmeće sa Gedžetom u borbi protiv kriminala.

Baš kad je situacija u Rivertonu počela da se smiruje, sve je krenulo naopako. Inspektor Gedžet je na probnom radu. Kandža beži iz zatvora i smišlja novi zločin veka. Gradonačelnik predstavlja novog i unapređenog robota, policajku G2! Ima li nečeg goreg za našeg heroja? Nezgode, greške, prismotre i okršaji prate inspektora Gedžeta (Frenč Stjuart) i G2 (Elejn Hendriks) dok spasavaju svet uz malu pomoć svojih prijatelja – rođake Peni, njenog psa Brajana i friziranog gedžetmobila.

Naziv filma: Inspector Gadget 2 (2003), SAD.

Žanr: Komedija, porodični.

Uloge: Frenč Stjuart, Ilejni Hendriks, Toni Martin, Kejtlin Vaks, Mark Mičel Režija: Aleks Zam

Svemirski vojnici

Petak, 22. mart u 21.00 Svemirski vojnici

Radnja filma prati mladog vojnika po imenu Džoni Riko u njegovoj službi u mobilnoj pešadiji, futurističkoj vojnoj jedinici. Rikova vojna karijera napreduje od regruta do podoficira i konačno do oficira u međuzvezdanom ratu između čovečanstva i vanzemaljske vrste poznate kao Bube.

Naziv filma: Starship Troopers (1997), SAD

Žanr: Akcija, SF

Uloge: Kasper Van Dien, Denis Ričards, Dina Majer Režija: Pol Verhoven

Više o filmu...

Rat svetova

Petak, 22. mart u 00.30 Rat svetova

Film govori o čoveku po imenu Džorž Herbert koji biva odvojen od svoje porodice, supruge i deteta, kada počne invazija Marsovaca na Zemlju. Tada on pokušava da pronađe svoj put do Vašingtona, gde se oni nalaze, kako bi se sastao sa njima. Međutim civilizacija je osuđena na propast, jer rasa ovih vanzemaljaca uspeva da osvoji Zemlju...Naziv filma: H. G. Wells' War Of The Worlds (2005), SAD.

Žanr: Naučna fantastika.

Uloge: Tom Kruz, Dakota Fening, DžastinČatvin, Miranda Oto, Tim Robins Režija: Stiven Spilberg

Više o filmu...