Filmovi

Gremlini 2: Novo leglo

Sreda, 22. januar u 21.00 Gremlini 2: Novo leglo

Bogataš Klamp želi da sagradi veliki trgovački i rekreacioni centar u Njujorku. Na tom mestu se zbog novog projekta ruši objekat jednog Kineza, a pritom se na slobodi nađe simpatični gremlin Gizmo. U dodiru sa vodom u laboratoriji genetičara dr Katetera iz dobroćudnog Gizma nastane masa zloćudnih gremlina koji uništavaju sve što stignu.

U centru borbe sa njima nalazi se mladi par, Bili i Kejt, kojima gremlini nisu nepoznati...Naziv filma: Gremlins 2: The New Batch (1990), SAD.

Režija: Džoi Dante.

Žanr: Komedija, horor.

Uloge: Džon Glover, Zek Galigan, Fibi Kejts

Više o filmu...

Uništiteljka

Petak, 24. januar u 21.00 Uništiteljka

Prijem obeležene novčanice pokreće iskusnu detektivku policije Los Anđelesa, Erin Bel (Nikol Kidman) na opasno putovanje da pronađe ubicu i vođu bande, Silasa i konačno se pomiri sa svojom prošlošću. Pritom se ponovo susreće sa članovima bande, koje je i sama nekada bila član kao agent FBI-a na tajnom zadataku koji se katastrofalno završio i uzeo težak emocionalni i fizički danak nad njenim životom.

Tokom svoje opsesivne potrage, Bel je preplavljena uspomenama na tajni zadatak u okviru Silasove bande. Posebno bolne su njene uspomene na Krisa (Sebastijan Sten), partnera iz FBI-a s kojim je imala strasnu romansu.Naziv filma: Destroyer (2018), SAD.

Režija: Karin Kusama.

Žanr: Krimi drama, akcija.

Uloge: Nikol Kidman, Tobi Kebel, Tatjana Maslani

Više o filmu...