Filmovi

Novembarski čovek

Utorak, 23. april u 21.00 Novembarski čovek

Poznat pod kodnim imenom "Novembarski čovek", Piter Devero izuzetno je opasan i vrhunski istreniran bivši CIA agent, kojeg će misija vrlo lične prirode povući iz penzije. Mora da zaštiti vrednog svedoka, Alis Furnije, koja bi mogla da otkrije šta se krije iza decenijama stare zavere. Uskoro otkriva da je i sam postao meta svog bivšeg prijatelja i saradnika, Dejvida Mejsona. Rastu sumnje u postojanje dvostrukog agenta i Devero više nikome ne može da veruje. U ovoj špijunskoj igri više nema pravila.Naziv filma: The Novembar Man (2014), SAD.

Žanr: Akcija, triler.

Uloge: Pirs Brosnan, Luk Brejsi, Olga Kirilenko Režija: Rodžer Donaldson

Više o filmu...

Trka Kenonbol 2

Utorak, 23. april u 00.00 Trka Kenonbol 2

Vežite pojaseve. Ovi ludi Kenonboleri su ponovo u akciji!!! Naši trkači su se vratili na drugu trku Kenonbola - nelegalnu trku automobila kroz celu zemlju. Skoro svaka zvezda iz prvog dela filma je ovde, naravno pored novih faca.Naziv filma: Cannonball Run II (1984), SAD.

Žanr: Akcija, komedija.

Uloge: Bart Rejnolds, Dom DeLuis, Din Martin Režija: Hel Nidham

Više o filmu...

Divlje fantazije

Sreda, 24. april u 21.00 Divlje fantazije

Idilični početak vikenda kreće u sasvim drugačijem smeru, kad tajanstveni vlasnik noćnog kluba grupi prijatelja pokaže novu vrstu droge koja gasi inihibicije onih koji je koriste. Obuzeti njenim delovanjem, prijatelji počnu da ostvaruju najluđe fantazije, ali tropski raj se ubrzo pretvara u smrtonosnu zamku...Naziv filma: Urge (2016), SAD.

Žanr: Triler.

Uloge: Pirs Brosnan, Džastin Čatvin, Deni Masterson Režija: Aron Kufman

Više o filmu...

Daleka zemlja

Sreda, 24. april u 00.00 Daleka zemlja

U zapadnoj Irskoj 1892. siromašni zakupci zemlje pobunili su se protiv bogatih zemljoposednika koji su ih iskorišćavali i ponižavali. Posle jednog od tih sukoba umire siromašni zakupac Doneli, i svom sinu Džozefu ostavlja samo dugove. Vlasnik njihove zemlje je bogati Daniel Kristi, čiji je okrutni upravnik imanja Stiven odmah obavestio Džozefa da će mu uzeti zemlju. Džozef odlučuje da ubije Kristija, ali mu to ne polazi za rukom. Dok ga je pratio po imanju sukobljava se sa njegovom lepom ćerkom Šenon koja ga ranjava vilama. Zbog toga Džozefa zadržavaju na imanju kako bi se oporavio. Tokom boravka na imanju Kristijevih on se sukobljava sa upravnikom imanja Stivenom, i zakazuje dvoboj sa njim. Šenon sanja o tome da otputuje u Ameriku gde se zemlja može dobiti besplatno. Nagovara Džozefa da odustane od dvoboja i pobegne sa njom u Ameriku. U obećanoj zemlji život će im biti težak. Pošto su ih pri dolasku opljačkali oni stižu u Ameriku bez novca. Šenon je prinuđena da radi u maloj manufakturi za preradu pilića, a Džozef će morati da zarađuje kao bokser. Bez obzira na teške okolnosti san o zemlji, koja će se uskoro deliti u Oklahomi onima koji je u trci prvi osvoje, ih ne napušta...Naziv filma: Far and Away (1992), SAD.

Žanr: Avantura

Uloge: Tom Kruz, Nikol Kidman, Tomas Gibson Režija: Ron Hauard

Više o filmu...

Cena moći

Četvrtak, 25. april u 21.00 Cena moći

Kolin Prajs je kongresmen iz Luizijane koji predstavlja Drugi okrug, koji uključuje Nju Orleans i delove Zaliva. U aprilu 2010. dogodilo se izlivanje nafte britanske naftne kompanije, i Prajs tada dobija nacionalno odobrenje svojim TV molbama za federalnu pomoć u zaštiti obalskog ekosistema i pomoć lokalnim poslodavcima. Njegova dela su podstakla hladnu suprugu gladnu moći Deboru, zastupnicu naftne industrije, da traži podršku za Prajsa kako bi se kandidovao za Senat.Naziv filma: The Runner (2015), SAD.

Žanr: Drama.

Uloge: Nikolas Kejdž, Sara Pulson, Piter Fonda Režija: Ostin Stark

Više o filmu...

Koktel

Četvrtak, 25. april u 00.15 Koktel

Nakon što je došao iz vojske, Brajan Flanagan, pokušava da pronađe marketinški posao u Nju Jorku ali bez uspeha. Kad uvidi da mu je za posao potrebna diploma odlučuje da počne studije i zaposli se honorarno kao konobar. Nakon što uz pomoć profesionalnog konobara postane poznat iskrsne mu putovanje na Jamajku gde bi u baru radio za bolju platu. Brajan prihvata ponudu, i odlazi na Jamajku gde upoznaje mladu umetnicu Džordan u koju se zaljubljuje...Naziv filma: Cocktail (1988), SAD.

Žanr: Romantična komedija.

Uloge: Tom Kruz, Brajan Braun, Elizabet Šu Režija: Rodžer Donaldson

Više o filmu...

Apolo 13

Petak, 26. u 21.00 Apolo 13

Istinita priča o trojici astronauta koji odlazw na NASA-inu svemirsku misiju Apollo 13, čiji je cilj Mesec. Međutim, tokom putovanja prema Mesecu dolazi do iznenadnog kvara i njihova letelica počinje da propušta vazduh. Sledi dramatična borba za život u kojoj astronauti zajedno sa kontrolom misije u Hjustonu moraju da pronađu način kako da se vrate na Zemlju…Naziv filma: Apollo 13 (1995), SAD.

Žanr: Drama.

Uloge: Tom Henks, Kevin Bejkon, Bil Pakston Režija: Ron Hauard

Više o filmu...

Stradanje Isusovo

Petak, 26. april u 01.00 Stradanje Isusovo

Nakon Tajne večere i Judine izdaje, Isusa hapse i odvode među zidine Jerusalima, gde ga vođe fariseja optužuju za bogohuljenje, a njegovo suđenje završava se osudom na smrt. Isusa dovode pred Pilata, rimskog guvernera Palestine, koji sluša optužbe koje mu iznose fariseji. Shvativši da je u pitanju politički konflikt, Pilat se savetuje sa kraljem Irodom. Irod vraća Isusa Pilatu, koji poziva masu da izabere između Isusa i kriminalca Varave. Masa odlučuje da pomiluje Varavu i Isus je osuđen na smrt. Isusa predaju rimskim vojnicima koji ga muče. Nakon toga, neprepoznatljivog, Pilat ga opet pokazuje masi, koja odlučuje da se mučenje nastavi...Naziv filma: The Passion Of The Christ (2004), SAD.

Žanr: Drama.

Uloge: Džejms Kavizel, Monika Beluči, Maja Morgensten Režija: Mel Gibson

Više o filmu...