Filmovi

Vremenski policajac

Sreda, 19. februar u 21.00 Vremenski policajac

U ovoj naučno-fantastičnoj akciji baziranoj na stripu, policajac Maks Voker (Žan Klod van Dam) putuje kroz vreme da bi spasao svoju ženu.

Usavršavanje putovanja kroz vreme donelo je nove mogućnosti za kriminalce. Vlada će formirati specijalnu policijsku jedinicu (T.E.C.) kako bi obezbedila da se nova tehnologija ne zloupotrebi.

Maks Voker, jedan od ovih vremenskih policajaca saznaće za korumpirani plan jednog političara da postane predsednik koristeći ovu napravu.

Senator Mekomb će otkriti da mu je Voker na tragu i tada će prava akcija početi – i to u Vokerovoj prošlosti!Naziv filma: Timecop (1994), SAD.

Režija: Piter Hiams.

Žanr: Akcija, SF.

Uloge:Žan Klod van Dam, Mia Sara, Roj Silver

Više o filmu...

Pink Panter

Četvrtak, 20. februar u 21.00 Pink Panter

Svetski poznati fudbalski trener je ubijen, a neprocenjivi prsten ukraden. Kako se na samom prstenu nalazi ni manje ni više nego legendarni dijamant poznat kao Pink Panter, francuska vlada za rešavanje ovog dvostrukog slučaja hitno treba usluge svog najboljeg detektiva.Naziv filma: The Pink Panther (2006), SAD.

Režija: Šon Livi.

Žanr: Komedija.

Uloge: Stiv Martin, Žan Reno, Kevin Klajn

Više o filmu...

Detroit

Petak, 21. februar u 21.00 Detroit

Policijska racija u Detroitu 1967. godine izazvala je jedan od najvećih građanskih ustanaka u istoriji Sjedinjenih Američkih Država.

Ovaj film opisuje baš taj niz incidenata, tokom uličnih nereda pomenute godine, gde je grupa odmetnutih policijskih službenika na žalbu odgovorila osvetom, umesto pravdom…Naziv filma: Detroit (2017), SAD.

Režija: Ketrin Bigalou.

Žanr: Krimi drama.

Uloge: Džon Bojega, Entoni Maki, Aldži Smit

Više o filmu...