STAV

Od 16. septembra, svakog ponedeljka u 20h na O2TV

Izbori u Srbiji – tema prve emisije

STAV

Aktuelna dešavanja iz oblasti politike, ekonomije i društva koja su važna za Srbiju, region i svet, predstavljaju ključne elemente emisije "Stav" koja se emituje svakog ponedeljka u 20h na O2 televiziji.

U prvoj epizodi nove sezone voditelj Milovan Jovanović ugostiće prof dr Srđana Bogosavljevića, izvršnog direktora CeSID Bojana Klačara, i direktora agencije za istraživanje javnog mnjenja „Faktor plus“ Vladimira Pejića, a tema večerašnjeg razgovora biće izbori u Srbiji.

Do parlamentarnih i lokalnih izbora ostalo je još 6 meseci. Dokle je stigao dijalog vlasti i opozicije? Da li je moguće postići kompromis? Da li su se i koliko izborni uslovi promenili u odnosu na 2012, 2014. i 2016. godinu? Da li je bojkot izbora strah od izbornog neuspeha i preventivno povlačenje? Da li dolazak posmatračke misije OEBS-a moze da promeni odluku stranaka koje su već najavile bojkot?

U emisiji “Stav” u ponedeljak, 16. septembra, od 20 sati na O2 televiziji potražite odgovore na ova i druga pitanja vezana za predstojeće izbore.