Nadrealisti

Vikendom u 19h

Nadrealisti

Svakog vikenda od 19h gledaoce O2 televizije zabavljaće dr Nele Karajlić urnebesnim i inteligentnim humorom u seriji „Nadrealna televizija“.

Serija je smeštena u 21. vek i smatra se modernom, politički korektnom i proevropskom televizijom, koja pokušava da pravovremeno i pravovaljano izveštava o događajima. Međutim, događaji koji se odvijaju izvan studija, kao i sama televizija koja okuplja najrazličitije zaposlene, poligon su za neverovatne obrte i najluđe događaje.

Mešaju se fikcija i stvarnost, san i java, pa ćemo gledati skečeve o Marku Kraljeviću, Školi za realan život na Dorćolu, Dodeli nagrade za najboljeg nezaposlenog, Štrajku mrtvih... Dr Nele Karajlić ponovo će nas u „Nadrealnoj televiziji" zasmejavati svojim specifičnim humorom. Osnivač “Zabranjenog pušenja” a kasnije i jedan od tvoraca kultnog serijala "Top lista nadrealista" koji je krajem osamdesetih godina bio najgledaniji humoristički program na prostoru bivše Jugoslavije, sada se pojavljuje kao jedini scenarista i koreditelj, zajedno sa Miloradom Milinkovićem Debelim.

Žanr: Komedija

Uloge: Nele Karajlić, Nikola Kojo, Miloš Samolov, Goran Sultanović, Jelena Đukić, Marko Gvero

Reditelj: Milorad Milinković Debeli

više o filmu...