24 minuta sa Zoranom Kesićem

Subota u 21h

Ljubitelji satiričnog humora od subote, 30. septembra u 21 sat, ponovo će gledati svoju omiljenu emisiju “24 minuta sa Zoranom Kesićem”. Zanimljive teme, dobra zabava, mnogo smeha, i sjajni gosti su ono što vas očekuje i u novoj sezoni. Domaćin Zoran Kesić u susret novoj sezoni izjavljuje:

“Potrudićemo se da gledaocima ponudimo esenciju satirične kritike najaktuelnijih događaja. Nema više laganijih tema, niti prostora da gledalac predahne. Emisija će gađati u meso, i surovo tranžirati sve laži i gluposti, sva foliranja i glumatanja, svu vulgarnost i bezobrazluk domaće političke scene.”

U prvoj epizodi nove sezone videćete slučaj Vulin - kome smeta jaka tetka? Dačić dobivši autogram od Trampa, zaslužan za uspeh srpske diplomatije u Ujedinjenim Nacijama. Saznaćete sve o gašenju “Novina Vranjskih” i kako se štrajkom glađu bori za slobodu medija. Ekipa emisije istražuje: O.Š. "Svetozar Miletić" u Zemunu - gde je zvonce za početak časa? Čast da prvi gostuje u novoj sezoni imaće Ivan Medenica, umetnički direktor BITEF-a.

“24 minuta” nedeljno gledaćete u jednom dahu. I zato udahnite duboko!

Na linku OVDE možete pronaći sve epizode emisije.