24 minuta sa Zoranom Kesićem

Subota u 21:00

Pusti Kesića

24 minuta sa Zoranom Kesićem

Autorski tim ove zabavne emisije potrudiće se da gledaocima podari puno smeha, šale i vedrine. U duhovitom komentarisanju aktuelnih društveno-političkih događaja učestvovaće i gosti emisije - eminentni domaći novinari, pisci, umetnici, analitičari i jedan pop.
Milioni gledalaca širom Srbije, regiona i Norveške biće u prilici da, po prvi put u novijoj istoriji, potpuno besplatno pogledaju 145. epizodu naše emisije. Za razliku od nekih drugih emisija u kojima nikada nema ništa smešno, u novoj sezoni naše emisije sigurno će se naći i neka epizoda u kojoj će nešto biti smešno. Što je za 100 posto više smešnog u odnosu na emisije u kojima nema ništa smešno. U našem velelepnom, renoviranom studiju, po kome su nekada šetali pacovi, narkomani i zmije, već je postavljena i novogodišnja rasveta. Jelka će biti montirana nešto kasnije, sredinom oktobra. Obezbedili smo novi kontigent od 20.000 šolja. Realno, ne treba nam toliko, ali sama brojka moćno izgleda, pa rekosmo sebi "što da ne".
Kako dobre stvari ne treba menjati, Zoran Kesić kaže da u novoj sezoni neće biti noviteta:
"Izbegavamo da u emisiju unosimo bilo kakve novitete. Naša publika je vrlo osetljiva i navikla je na prepoznatljivi, jedinstveni i uvek isti ukus, miris i boju naše emisije. Pokušali smo jednom da napravimo epizodu sa ukusom estrade, nije valjalo. Na samu ideju epizode sa ukusom rijalitija, naša publika dobija nagon za povraćanjem. Ili ono kad smo u emisiju doveli oba brata Trifunovića. Katastrofa! Dakle, nema promena u "24 minuta". Sve po starom, bar dok ne dođu novi. E onda ćemo po novima.”Na linku OVDE možete pronaći sve dosadašnje epizode emisije.