Čudesni mađioničar Dajnamo

Svaki dan u 12:15

Zakoračite u svet iluzija

Čudesni mađioničar Dajnamo

On je najoriginalniji britanski mađioničar novije generacije! Njegovo ime je Dajnamo, i on pomera granice magije i iluzije!
Priča o Dajnamu je priča o običnom dečaku iz Bredforda, koji živi jednim sasvim drugačijim životom. Njegovo interesovanje za magiju se razvilo na podsticaj njegovog dede. Pravo ime Dajnama je Stiven Frejn, a nadimak Dajnamo je njegovo scensko ime.
O tome koliko je fascinantan govori i to što je primljen u udruženje “Magični krug” , koje predstavlja najveću čast u mađioničarskom svetu, pridružeći se tako Dejvidu Koperfildu i Darenu Braunu.
Serija “Mađioničari” prati Dajnama, koji putujući po svetu ostavlja bez daha sve koje upozna, bilo da je to običan prolaznik ili Holivudska zvezda. Takođe, on voli da izvodi trikove koristeći neke od karakterističnih obeležja svakog grada koji poseti, kako bi iskazao zahvalnost ljudima za podršku koju mu pružaju.
Videćete raznorazne trikove, od onih sa kartama, pa do toga kada učini da neke stvari jednostavno nestanu! Jedan, od svakako najzanimljivijih trikova iz serije, je kada je u studiju Iana Brauna iz benda Stoun Rouzis, učinio da njegova gitara levitira, sa bubnjarskom palicom na vrhu trzalice.
Svetsku javnost je fascinirao kada je prepešačio reku Temzu, a ako bar malo verujete u magiju sigurno će oduševiti i vas!
Čudesni mađioničar Dajnamo, svaki dan u 12:15 na B92

više o emisiji