Bulevar B92

radnim danima u 23h

Emisija „Bulevar B92“ - magazin pop kulture na televiziji B92.

Svakog radnog dana u 23 časa na televiziji B92 očekuje vas uzbudljiv, zabavan i kritički osvrt na ljude, pojave i događaje oko nas. Bogatstvom sadržaja i dinamičnom komunikacijom, ova emisija otvara vrata novom televizijskom žanru, u svetu poznatom pod nazivom infotejment.

Voditelji “Bulevara B92” ne plaše se da kažu šta misle. Sa gostima diskutuju o dešavanjima sa domaće i strane javne scene, komentarišu crnu hroniku, provokativne teme, svetski džet set i aktuelne tračeve. I što je najvažnije - o svemu tome oni iznose svoje mišljenje i stav. “Bulevar B92” je emisija koja se ne povinuje autoritetima i ne plaši se da metu gađa pravo u centar.

Ekipa “Bulevara B92” je kvalitetna i raznovrsna. O novostima iz oblasti kulture i zabave sa stilom izveštava Nevena Madžarević. Ko su zvezde u usponu, a ko zvezde padalice? Katarina Lazarević, Jovana Vukojević i Živojin Krstić prate ih u stopu. Zločine koji uznemiravaju javnost analizira Senka Vlatković. Vladimir Đorđević zadužen je za sportske poslastice, a životne priče koje ostavljaju bez daha za vas pronalazi Miša Stojiljković.

Voditelji “Bulevara B92” su Nikolina Pišek, Nevena Madžarević, Vladimir Đorđević i Ivan Tomić.

Reditelj Marko Popović .

Urednik je Slađana Slavković.

Neka vam se dan završi šetnjom “Bulevarom B92”.