Dva i po muškarca

svakog radnog dana u 19:40

Jedan muškarac više nije dovoljan (čak ni ako je Čarli Šin)... Od sada ih dobijate u pakovanju od dva i po!

Upoznajte Harperove - dvojica odraslih i jedan dečak - svi kompletno nezreli! Predstavljamo vam zabavan i izuzetnno popularan sitkom za muškarce koji i žene obožavaju, najviše zbog Čarlija Šina. Ovo je komedija o seksu, vezama, razvodima, samohranim roditeljima, majkama, odnosima među rođacima, novcu, ali što je najvažnije, komedija o ljubavi.

Čarli Harper (Čarli Šin) je okoreli neženja koji uživa u svakom trenutku života, lako dolazi do novca, još lakše ga troši. Živi u kući na obali okeana, ima mercedes parkiran u svojoj garaži, žene ga prosto obožavaju. Sve dok jednoga dana u njegovu kuću u Malibuu ne uđe njegov tek razvedeni brat Alan sa svojim sinom Džejkom, sa namerom da se useli. Stvari dodatno komplikuju Alanova i Čarlijeva mama Evelin, Alanova neurotična bivša žena Džudit i Čarlijeva domaćica, žena iz naroda Berta. Bez ozbira na sve nesporazume, Čarli i Alan imaju nešto zajeničko - obojica obožavaju Džejka i žele samo najbolje za njega. Zbog njega uspevaju da drže svoju malu porodicu od dva i po čoveka na okupu, zbog njega će svaki od njih postati bolji čovek.

- Njujork tajms je nazvao seriju “Dva i po muškarca” “najvećom hit komedijom protekle decenije”.
- Sve sezone serije “Dva i po muškarca” ulazile su u top 20 najgledanijih programa u Americi.
- “Dva i po muškarca” su osvojila četiri Emi nagrade i broj jedan su među serijama po gledanosti čitave četiri godine
- Premijerno prikazivanje svake od osam sezona “Dva i po muškarca”, beleži više od 15 miliona gledalaca u Americi.
- Čarli Šin je najplaćeniji glumac u kategoriji televizijskih komičara 2008 godine, sa zaradom od 300.000 dolara po epizodi. Do 2011. godine honorar mu je porastao na 1,8 miliona dolara po epizodi.

TWO AND A HALF MEN (2003)
Žanr: komedija situacije (sitkom)
Trajanje: 8 sezona
IMDB

Autori: Li Aronson i Čak Lore; Uloge: Čarli Šin, Džon Krajer i Angus T. Džons

Više o seriji