O2.TV lica

Slavko Beleslin

Slavko Beleslin je roen je 16.1.1974. u Beogradu. Karijeru je zapoeo na BKTV gde je proao kroz sve nivoe informativnog programa. Radio je kao reporter, urednik i voditelj “Telefakta”, reporter i snimatelj emisije “Expirijum”, zamenik urednika i voditelj jutarnjeg programa “Budilnik”. Ispred i iza kamere izvetavao je sa mnogih znaajnih dogaaja: petooktobarske demonstracije, osnivanje prve demokratske Vlade, hapenje Slobodana Miloevia i svih parlamentarni izbora koji su od tada odrani.

Zatim prelazi u produkcijsku kuu “Adrenalin” gde je radio I kao urednik I scenarista emisija: “Piramida”, “Ja imam talenat”, “Karaoke obraun”, “Genijalci”, “Tehniari”, “Familijada”, “Katarina”, “Moj TV Dnevnik” i mnogih drugih.

Kao urednik I voditelj politike talk-show emisije “Piramida” prelazi na “Pink” gde je vodio i “Nacionalni dnevnik” sve do 2011. Karijeru nastavlja u informativnoj redakciji televizije „B92“ gde je godinama radio kao urednik I voditelj centralnih vesti I specijalnih emisija, a oprobao se I u emisiji „Bulevar“. U proloj sezoni na RTS-u bio je jedan od autora I voditelja „Studio 3“.

Veliki transfer jedno od najprepoznatljivijih TV lica, Slavko Beleslin napravie od novembra 2015. tako to se vraa opet news programu u kojem je i izgradio svoje ime. Karijeru nastavlja u jednoj od najkredibilnijih informativnih redakcija TV B92.