O2.TV lica

Milo aranovi

U jesen 2002. doao na B92. Prvo radio na televiziji (vesti, sportske emisije, prenosi fudbalskih utakmica), a kasnije i na radiju. Jedan od autora stranice b92.net/sport na Internetu.

Do sada se bavio Ligom ampiona, Ligom Evrope, NBA koarkom i Jadranskom ligom, domaim fudbalom i koarkom, izvetavao sa Olimpijskih igara u Atini 2004. i Pekingu 2008. godine, Svetskog prvenstva u fudbalu 2006...

Kao mali pokazivao sklonost ka sportu, trenirao koarku, voleo razna loptanja, ali su manjak talenta i upornosti presudili, nije postao as.

kolovao se, posle osnovne i srednje kole zavrio Medicinski fakultet u Beogradu i odluio da se, umesto lekarskom pozivu, posveti novinarstvu.

Pre i u ranoj fazi novinarske karijere bavio se raznim poslovima, nabavkom i distribucijom strane tampe i radio kao kolporter.

Radio za OEBS kao analitiar medija u predizbornim kampanjama u Srbiji.

Pisao u asopisima 'Daj gol', 'Kop' i 'Grobari', kasnije ih i ureivao, pisao u nedeljniku 'Vreme', u dejim listovima 'kolarka' i 'kolarac'.

Televizijskim novinarstvom poeo da se bavi u produkcijskoj grupi 'Mrea', od 1999. do 2002. godine. Radio priloge za 'Dane u nedelji', 'Mreu' i 'Eurolink'.

Roen 1971. u Zagrebu. U Beogradu od 1974. Oenjen, srean otac Ugljee i Jelice.