O2.TV lica

Miloš Šaranović

U jesen 2002. došao na B92. Prvo radio na televiziji (vesti, sportske emisije, prenosi fudbalskih utakmica), a kasnije i na radiju. Jedan od autora stranice b92.net/sport na Internetu.

Do sada se bavio Ligom šampiona, Ligom Evrope, NBA košarkom i Jadranskom ligom, domaćim fudbalom i košarkom, izveštavao sa Olimpijskih igara u Atini 2004. i Pekingu 2008. godine, Svetskog prvenstva u fudbalu 2006...

Kao mali pokazivao sklonost ka sportu, trenirao košarku, voleo razna loptanja, ali su manjak talenta i upornosti presudili, nije postao as.

Školovao se, posle osnovne i srednje škole završio Medicinski fakultet u Beogradu i odlučio da se, umesto lekarskom pozivu, posveti novinarstvu.

Pre i u ranoj fazi novinarske karijere bavio se raznim poslovima, nabavkom i distribucijom strane štampe i radio kao kolporter.

Radio za OEBS kao analitičar medija u predizbornim kampanjama u Srbiji.

Pisao u časopisima 'Daj gol', 'Kop' i 'Grobari', kasnije ih i uređivao, pisao u nedeljniku 'Vreme', u dečjim listovima 'Školarka' i 'Školarac'.

Televizijskim novinarstvom počeo da se bavi u produkcijskoj grupi 'Mreža', od 1999. do 2002. godine. Radio priloge za 'Dane u nedelji', 'Mrežu' i 'Eurolink'.

Rođen 1971. u Zagrebu. U Beogradu od 1974. Oženjen, srećan otac Uglješe i Jelice.