O2.TV lica

Jelena Kiki

novinarka

Od septembra 2004. godine novinarka informativne redakcije.

U B92 dola 1999. godine kao voditeljka, samo nekoliko nedelja nakon to su tadanji gradski silnici nasilno preuzeli identitet B92, tokom podstanarskog emitovanja iz Beograanke kao B292.

Njeno interesovanje za rad u Radiju B92 datira iz ranijih dana. „Na audiciji raspisanoj za voditelje Radija B92 1992. godine, ula sam u najui krug i ispala. “ Samo nekoliko meseci kasnije uspenije prolazi na audiciji Radija Studio B, gde je nekoliko godina bila voditeljka, novinarka i najzad autorka dve emisije.

Na Radiju B92 radila kao voditeljka, novinarka, saradnica informativnog programa. Uestvovala u pokretanju i godinu dana ureivala stranicu posveenu kulturi na veb sajtu, ureivala specijalizovanu emisiju iz kulture i bila programska urednica popodnevnog programa koji se bavio njenim omiljenim fenomenima – drutvom i kulturom.

Decembra 2001. nakon tromesenog kursa, kao stipendista francuske vlade provodi mesec dana u Visokoj koli novinarstva u Lilu i tu poinje njeno sasvim novo interesovanje, za televiziju.

2005. godine bila je novinarka u dva TV projekta Svetlane Luki i Svetlane Vukovi u produkciji ANEM-a: „Daleko su zvezde“ i dokumentarcu „Deca iznad istoka i zapada“ u reiji Janka Baljka.

Teno govori i pie na francuskom i engleskom jeziku.