Grad Beograd protiv izvršitelja: Sukob oko vlasništva i nadležnosti

Izvršiteljka Mirjana Dimitrijević je odustala od iseljenja poslovnih prostora u Ustaničkoj 63 nakon što policija nije uspela da omogući bezbednost postupka. Prinudno iseljenje su sprečili radnici Gradske uprave zajedno sa radnicima Specijalne bolnice „Fresenius medical care“ i preduzećem „Panter“ koji je trebalo da budu izbačeni iz zgrade u Ustaničkoj. Datum sledećeg pokušaja iseljenja biće naknadno određen, izjavila je izvršiteljka Mirjana Dimitrijević za Insajder.

Insajder, Saša Dragojlo
Pošaljite komentar
 1. Tako je to kad se kriminalci međusobno pobiju oko tuđe imovine. Rezultati 5.oktobra.
  (Dušan, 18. januar 2018 20:54)

  # Link komentara

 2. Pre nekoliko godina pošto je porodici vraćen lokal po restituciji, kada sam otišla u katastar po izvod, saznajem da je na vraćenu imovinu grad Beograd tražio da se upiše kao vlasnik. Srećom, uz ponovo plaćenog advokata nije im prošlo ponovno oduzimanje imovine. Sada neka oni osete mač glupih zakona.
  (Naslednica, 18. januar 2018 11:33)

  # Link komentara

 3. Evo dosao je trenutak da ijavne sluzbe osete na svojoj kozi ,,pravnu drzavu,,tj.nakaradne zakone. Obicno su samo gradjani placali ceh.Ajd da vidimo da li ce se nesto pokrenuti ili drzavu nije briga ni za samu sebe.Za dobrobit gradjana su ,,brinuli,, Sve je ovo nakaradno.
  (Aska, 17. januar 2018 16:35)

  # Link komentara

 4. U kakvoj to zemlji živimo kada ljudima koji imaju dokaz o vlasništvu nad nekretninom istu oduzimaju samo zato jer nije upisana u nekakve knjige? Pa neka je upiše taj ko je plaćen da upisuje! Za to bar ne treba više od 5 minuta.
  (Dragan, 12. januar 2018 08:23)

  # Link komentara

 5. Ovde niko ne može da pomogne,očigledno. "Kupci" su odradili dobar "posao".
  (Staniša Žurić, 11. januar 2018 21:25)

  # Link komentara

 6. Izvršiteljka: Ne znam za pravne manjkavosti, samo sprovodim sudsku odluku

  andrija artukovic : samo sam sprovodio naredjenja.

  herman gering : samo sam sprovodio naredjenja.
  (samo cete isto da zavrsite, nista vise..., 11. januar 2018 19:01)

  # Link komentara

 7. Приватни извршитељи могу по закону да плене ствари из мог стана ако је нпр. мој подстанар предмет извршења, иако у том стану нема његове имовине. Шта у том случају ја да радим, пошто иза себе немам ни градску власт ни јавног правобраноица? Е зато не треба више да владају Београдом.
  (Гркуапсу, 11. januar 2018 12:45)

  # Link komentara