1. Nas problem je sto smo mi u sustini veoma naivan narod!Putinovci,Trampovci i ostali moraju da shvate,da ovi predsednici iskljucivo sprovode interese svojih zemalja,a naravno i svojih licno!Oni su milijarderi.Srbiji kao maloj zemlji,je najbitnija mudra politika!A to nije uvek lako postici!
  (Gogi, 8. decembar 2017 10:29)

  # Link komentara

 2. pocinje Armagedon
   (Nagijev, 8. decembar 2017 07:29)

  # Link komentara

 3. IDF rule.Slogom i nacionalnim planom u sred pustinje napravise Imperiju.Srbe da stavis na izvor dijamanata,nafte,zlata oni ce da ga uniste.Slepacka smo nacija.
  (Schaumburg Illinois, 8. decembar 2017 02:23)

  # Link komentara

 4. Upravo suprotno. odluka predsjednika Trumpa je dio dogovora sa Saudijskom Arabijom, Egiptom, UAE i još nekim arapskim zemljama da se započne konačno rješavanje palestinskog pitanja kroz obostrano priznanje i približavanje arapa kao cjeline, Izraelu. Pomenute arapske zemlje prolaze kroz značajnu društvenu transfromaciju i jasno se i nedvosmisleno ogradjuju od bilo kakvih veza s terorizmom i sličnim pokretima i organizacijama. Nikave intifade neće biti jer je priznanje Jerusalema za glavni grad Izraela već dogovoren s najvećim arapskim zemljama .
  (Labrador, 7. decembar 2017 22:47)

  # Link komentara