Keleminec spalio Novosti i prijetio Pupovcu i Plenkoviću

Na proustaškom prosvjedu održanom u 11 sati u centru Zagreba, ispred sjedišta Srpskog narodnog vijeća (SNV) i redakcije tjednika Novosti, predsjednik Autohtone Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec zapalio je primjerak tjednika Novosti, što je okupljenih dvadesetak prosvjednika pratilo uz odobravanje, pozdravljajući i salve uvreda i prijetnji koje je Keleminec izrekao u svojem govoru.

Nenad Jovanović, Ana Brakus, Novosti
Pošaljite komentar
  1. Meni je izuzetno drago da i mi i nase ex Yu komsije napredujemo munjevitom brzinom u svakom pogledu. Pogledajte samo sve te izume u zadnjih dvadesetak godina, pa tehnoloski napredak i ekonomsku stabilnost. Pogledajte umetnicka i naucna dostignuca. Pogledajte te nove skole, bolnice, obdanista. Gledaj ove lepe nove stadione i blistave fasade. Pogledajte ta spokojna lica nasih penzionera. Zatim radost roditelja i dece kad krenu u knjizaru po knjige. Veselje nasih iseljenika koji dolaze da ostanu jer ih ceka posao. Zaista, ko ima vremena da se uz sav taj napredak bavi oronulim nacionalistickim temama, niskim politickim udarcima, i propratnim glupostima?
    (Voja SD, 7. septembar 2017 17:36)

    # Link komentara

  2. Koliko su se Ivica i ona Linta potresli kada su radikali u sred Beograda palili zastavu Hrvatske? Kako su na to reagovali srpsko tužilaštvo i ondašnji ministar policije,kako su procesuirani akteri tog događaja ? Dačić uopšte nije kompetentan da drugima drži lekcije,pa ni Hrvatskoj ili Briselu !
    (crocar, 2. septembar 2017 22:19)

    # Link komentara