0

Vanja, Sofi i Mira objavile konkurs! Spremaju vam mnogo iznenađenja, prijavite se! (VIDEO)

Ako ste verni gledalac serijalitija "011 dan i noć", ovaj konkurs je baš za vas!

Biografije

"011 dan i noć" - Darko

Darko planira veliku DJ karijeru. Živi punim plućima a u Beograd je stigao baš zbog čuvenih noćnih provoda, kakvih u Evropi nema. Darkov problem je što nema granicu.

"011 dan i noć" - Mira

Mira je opuštena i uživa u svakom trenutku. Put oko sveta za nju počinje iz Beograda. Odlučna je u nameri da osvoji ovaj grad.

"011 dan i noć" - Sofi

Sofija je kul i ambiciozna, ali je u svemu koči naivnost. Pobegla je iz rodnog mesta u želji da u Beogradu konačno ostvari svoje pevačke snove. Sofija nije kao većina ostalih ukućana, ona želi ozbiljnu vezu.

"011 dan i noć" - Lana

Lana se posle mnogo godina vratila u Beograd da bi krenula ispočetka i ponovo okušala sreću. Svesna je svog izgleda i uticaja na muškarce i kao takva uživa u zabavi i flertu.

"011 dan i noć" - Hana

Hana je Džonijeva ćerka. Velika je ortakinja, ali i buntovnica koju prate svi tinejdžerski problemi odrastanja u velikom gradu. Kao takva, izluđuje svoje roditelje, jer želi da se osamostali.

"011 dan i noć" - Luka

Luka živi život u kome su devojke broj 1! Izabrao je Beograd za život jer zna da su tu dame najlepše. Nesiguran je iako izgleda samouvereno. Bavi se fotografijom i video artom.

"011 dan i noć" - Džoni

Džoni je beogradska faca sa mnogo životnog iskustva, a mladost i ludost gradskog života mu se sada obijaju o glavu. Ćerka Hana mu je slaba tačka.

"011 dan i noć" - Vanja

Vanja osvaja osmehom, ali kada je bolje pogledate, iza te jake spoljašnosti vidi se strah od vezivanja. Došla je u Beograd, spremna da svima pokaže da za nju nema tabua.